מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יעוץ....מישהי11/01/2010
היי
אני בת 22 חברי בן 25 אנחנו יוצאים כבר קרוב ל3 שנים והתחלנו לקיים יחסים רק בחודשיים שלושה האחרונים(הרגשתי מוכנה רק בתקופה האחרונה..) הוא הראשון שלי מעולם לא קיימתי יחסי מין מלאים אבל אני יודעת להרגיש תחושת הנאה..ואיתו לצערי אינני מרגישה כך...
עד לפני חודשיים כשעדיין לא קימנו יחסים במצבים אינטימים שהיו לא נהנתי במיוחד..אבל הבלגתי כי ציפיתי\קיוויתי שכשנתחיל לקיים יחסים הכל ישתנה.... אני לא מרגישה שהוא יודע איך לגרום לי להנות, איך לגעת... אני טיפוס דיי ביישן וגם דיי פסיבית במיטה(כל המצב פשוט גורם לי לחוסר חשק ולחוסר שיתוף פעולה שבטח לא מועיל למצב..)ואין לי את האומץ להגיד מה בדיוק עושה לי טוב(עם החבר הקודם הייתי יותר פתוחה וגם דיי נהנתי אבל מעולם לא הצלחתי לגמור עם גבר..) אנחנו מתראים בערך פעם בשבועיים הוא גר רחוק...וכשאנחנו מגיעים למצב אינטימי קודם כל הכל תמיד אותו הדבר אין גיוונים..לרוב בפעם הראשונה (ולרוב זה מסתיים בזה..) הוא גומר תוך פחות מ2 דקות ככה שאני אפילו לא מספיקה להנות לשנייה זה מתסכל אותי בטירוף!!! ואני גם לא מסתירה את זה ככה שאני מרגישה שהוא נפגע מזה והוא טוען שהוא לא מצליח לשלוט בזה.ואם אנחנו לאחר שעה + מנסים שוב לרוב אין זיקפה ואם יש אז גם בפעם הזאת הגמירה (שלו!) מגיעה מהר מאוד... והוא טוען שזה פשוט מהלחץ ומהפחד לאכזב אותי..בהתחלה שרק התחלנו לשכב היו הרבה פעמים שבכלל לא עמד לו והוא טוען שיש כנראה איזשהי בעיה... אני פשוט לא יודעת מה לעשות ..אנשים כל כך מתלהבים מסקס שאני לצערי לא מבינה למה... אני רוצה לדעת איך אפשר לטפל בנושא באיזה דרך?למי פונים?מה הסיבה שכל זה קורה...?יש קשר בין זה שהוא לא קיים יחסים קרוב ל3 שנים(וזה וודאי הוא גבר נאמן מאוד..)יכול להיות שמשהו נפגע?הלוואי שיש פתרון...
תודה מראש וסליחה על הסיפור הארוך....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למישהי
שלי פסטרנק כץ13/01/2010
לפני הכל אני רוצה לומר שמשהו בסיפור שלכם נראה מעט תמוה בעיני.
את רושמת שאתם יחד 3 שנים ורק לאחרונה התחלתם לקיים סקס מלא.
מצד שני את מספרת שכן היה לך נסיון מיני לפני כן, כך שלא מובן לי מדוע לקח לכם 3 שנים להגיע לסקס מלא?
אחרי 3 שנים של זוגיות בגילכם, כדאי שתהיה רמה בסיסית של אינטימיות שתאפשר לשוחח על הדברים ולהרגיש בטחון אחד עם השני. אם לא תראי לו מה עושה לך טוב, הוא לא ידע לעולם.
אין לו סיכוי לנחש מה את אוהבת. כל אשה מתגרה מדברים שונים והסיכוי לדעת הוא רק על ידי ניסוי וטעיה או ע"י הוראות ברורות מהפרטנר.
גמירה מהירה יכולה לנבוע מהתרגשות רבה או מגירוי חזק. מספיק שבפעם הראשונה הוא התרגש וגמר מהר כדי שהוא ישחזר את התהליך שוב בפעם הבאה שתנסו לשכב. בשפה המקצועית סיטואציה כזו נקראת "חרדת ביצוע".
ע"י כך שתראי לו כמה הוא חשוב לך ושאת אוהבת את המגע שלו, תוכלי לטעת בו בטחון שיעזור גם בשלב החדירה. שניכם בתולים בנושא המיני ולכן אין מי שיוביל.
שניכם נמצאים באותה נקודת התחלה ולכן עליכם לגלות הכל יחד לאט ובסבלנות.
אין לך מה לצפות לזיקוקי דינור והתפוצציות כבר בסקס הראשוני. נכון, זה בהחלט צריך להיות מרגש מאוד ומלא בתשוקה, אך כל אחד חווה את זה אחרת ועם הנסיון והבטחון בבן הזוג נוצרת גם הפתיחות והיכולת לחוות דברים חדשים ומענגים פי כמה.
לא הייתי שוללת גם שיחה זוגית עם סקסולוג/ית על מנת שתקבלו טיפים שיותאמו לסגנון החיים והאופי של שניכם. נכון, זה עולה לפעמים כמו ארוחה במסעדה טובה, אבל הטעם של האוכל במקרה הזה ילווה אתכם עוד הרבה ימים קדימה.
בתאבון (:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)