מבולבלת....

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מבולבלת....
    נעמה
    17/01/2010

היי, יש לי חבר קבוע שאיתו אני שוכבת ומשום מה אני לא מרגישה שאני גומרת... כל האקט מענג אותי מאוד, אבל אני לא יכולה להגיד "אוקיי עכשייו גמרתי".
    בסקס האחרון הוא הרגיש שהשפרצתי (משמה הגעתי לאורגזמה...?) אבל אני לא הרגשתי שום דבר. אני יודעת ששפיכה נשית היא דבר די נדיר, ואם זה קרה לי אז איך לא הרגשתי את זה?
    האמת שזה די מתסכל כי הוא שואל אם גמרתי ואני לא יכולה להגדיר בוודאות אם כן או לא...
    עוד דבר, כשאני מאוננת הגמירה די מוגדרת והיא לוקחת קצת זמן, אולם בחדירה לוקח לי המון זמן להגיע לפורקן כלשהו, וגם כשהוא מגיע הוא כל כך מעורפל שאני לא יודעת אם זה אכן קרה.

אשמח לקבל תשובות.
    תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מבולבלת....

הוספת תגובה

• תשובה לנעמה

ד``ר דניאל וטלמן
    18/01/2010

רוב הנשים חוות אורגזמה ע"י גירוי ישיר או עקיף באזור הדגדגן.כמו כן רוב הנשים(70-80% ) מתקשות לחוות ולהגיע לאורגזמה תוך כדי המשגל.יש נשים המדווחות על אורגזמה המורגשת וממקודת בנרתיק (אזור נקודת G ). טיב ועוצמת האורגזמה משתנה ולעיתים מורגש אחרת במשגל לעומת אוננות.
    פליטה נשית תוך כדי משגל לרוב מרמזת על אורגזמה.
    הייתי ממליץ לך לאונן את עמך תוך כדי משגל עם בן זוגך ולבדוק את עוצמת ההרגשה והאורגזמה .
    בהצלחה,
    ד"ר דניאל וטלמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו