מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חדירה מלאהחסויה17/01/2010
אני ובעלי זוג דתי נשואים 11 חודשים. שנינו לא שכבנו לפני החתונה.
בתחילת הנישואים היו לנו קשיים בסקס כיוון שלא הרגשתי שבעלי חודר לתוכי ממש.
לאט לאט בעלי למד את המיקום הנכון ובחודשים האחרונים אני מרגישה שהוא חודר אליי יותר.
השאלה שלי היא איך אדע בוודאות שאכן אנחנו שוכבים בצורה מלאה ואידיאלית?
בנוסף,לצערי בעקבות קשיים שהיו לנו בזוגיות וריבים בעלי החליט (אני נגד אמצעי מניעה),מלפני חודשיים שנשתמש באמצעי מניעה עד שנבנה את הזוגיות נכון.(חשוב לציין שאנו דתיים וכעיקרון אסור השימוש באמצעי מניעה).בינתתים בחודשיים האחרונים שכבנו עם קונדומים ואני רוצה לדעת אם בגגל הקונדום הרגשתי חדירה יותר מלאה או שכן הצלחנו לשכב תקין?כי הקונדום מוסיף שכבה לאיבר וזה מקל עליו לחדור עמוק יותר. לא?
תודה רבה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חדירה מלאה
ד``ר דניאל וטלמן18/01/2010על פי מה שקראתי משתמע שאתם אכן מקיימים משגל תקין.אין פתחים רבים מדי שאלהם אפשר לחדור תוך כדי המשגל.החדירה במשגל יכולה להיות לנרתיק או לפי הטבעת, ולפי תאורך משתמע שהחדירה היא נרתיקית.
הקונדום לא מוסיף שכבה לאיבר,ולא חודרים עמוק יותר בגלל קונדום.יתכן שבעלך מרגיש "מוגן"יותר עם קונדום,דבר התורם להרגשת השחרור המיני שלו.
חלק מההקונדומים מגיעים עם סיכוך שמקל על החדירה במידה והבחורה לא רטובה ומגורה לפני החדירה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)