לעשות ביד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לעשות ביד
    אורלי123
    17/01/2010

היי,
    יש איזה אתר בואני יכולה ללמוד איך לעשות ביד לחבר של? כלמיני טכניקות וכו'....
    ובכלל בא לי לדעת יותר לעומק איך לענג גבר, מה הנקודות הרגישות שלו....
    אני מעדיפה אתר ולא ספר, כי אני ממש מתפדחת לקנות ספרים כאלה... וגם ממש לא באלי שאמא של או אח שלי ימצאו אצלי "בטעות" את הספר.....
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לעשות ביד

הוספת תגובה

• לאורלי

שלי פסטרנק כץ
    18/01/2010

הי אורלי,

לכל אדם רגישות שונה למגע וכל אחד ואחת העדפות שונות ומשונות.
    כפי שהטעם שלנו באוכל מגוון ושונה כך גם בשאר התחוים בחיים כמו גם בסקס.

אני לא מכירה אתר שבו מפרטים טכניקות לגירוי מיני של הגבר או האשה ובשונה מנושא האוכל שבו אנו יכולים להחליף מתכונים להתייעץ ולקבל טיפים, בסקס אנחנו קצת ותר ביישנים ובנוסף לכך במקום תנור או גז מחכה לנו פרטנר בעל דיעות ורעיונות משלו.

את יכולה לנסות להוציא מאמרים בנושא באינטרנט, לקרוא תשובות בנושא זה בפורומים שונים ןלקבל רעיונות. בנוסף, המשיכי לחקור בעצמך תוך כדי. העיקר שתהני בדרך..

נפלא לראות שחשוב לך ללמוד כיצד לעשות טוב לבן הזוג שלך, אני מקווה בשבילך שגם הוא מתייחס אליך באופן דומה (:

אגב, אחד הדברים שגורמים הנאה הכי גדולה לגבר זה לראות את בת הזוג שלו נהנית באמת תוך כדי.

בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו