אוננות כפייתית?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אוננות כפייתית?
    הילה
    18/01/2010

שלום, אני בת 17 וחיי המין שלי כבר שנה אינם פעילים, אני מאוננת פעם עד פעמיים ביום לאורך כל ימות השבוע (גם שאני במחזור). אין לי חבר, ויש לי הצעות לקיום יחסי מין אך אני מסרבת ומעדיפה לאונן. אני מאוננת כל יום לפני השינה בלילה או בבוקר לפני שאני קמה מהמיטה. פעם הייתי מאוננת כשאני מפנטזת, עכשיו אני נכנסת לאתרי פורנו וצופה בפורנו תוך כדי אוננות, אבל הצפייה היא רק פעם בשבוע, בשאר ימות השבוע אני מאוננת כשאני מפנטזת. כשאני מאוננת אני נרגעת ולאחר מכן אני מאוננת שוב ושוב עד שאני מגיעה ל5 אורגזמות לפחות. אין לי בעיום נפשיות בחיים ובחברה ואני מאוד מושכת בחיצוניות שלי והביטחון העצמי שלי אינו ירוד כלל.

האם אני מכורה למין או מאוננת כפייתית?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אוננות כפייתית?

הוספת תגובה

• להילה

שלי פסטרנק כץ
    18/01/2010

הי הילה,

אוננות היא אחת ההנאות המקסימות שאנחנו יכולים לבצע בעצמנו ללא התחשבות בפרטנר זה או אחר. נפלא שאת יודעת כיצד לגעת בעצמך ולהפיג מכך הנאה.
    כאשר את מגיעה למצב שבו האוננות תופסת את מרכז חייך, אינך מתפקדת בלימודים, אינך נפגשת עם חברים ועסוקה כל הזמן במחשבות על הפעם הבאה שבה תוכלי לקחת פסק זמן ולאונן, רק אז היא נחשבת לכפייתית וזה הזמן לעצור לרגע ולהבין מדוע. אם משהו מן הדברים שציינתי נכון לגבייך יש מקום לבדוק עם עצמך את הנושא.

כפי שאני רואה ממכתבך, את מתארת את עצמך כבחורה בריאה, בעלת חיי חברה פעילים וטובים ואם האוננות אינה פוגמת בחייך מלהתנהל כראוי הרי שאין זו בעיה בכלל.

עדיף שתאונני מאשר שתעשי סקס עם כל אחד שמחזר אחרייך ומעוניין בך למטרה הזו בלבד.

צפייה בסרטים כחולים בגילך טיפה בעייתית בעיני כיוון שהיא מייצגת סקס מאוד חדגוני, שאינו מורכב מקשר של חברות או אהבה. הפרטנרים המרובים, התנוחות המוגזמות, האיברים המוחצנים בגודלם ובצורתם (חזה מנותח, זוויות צילום נועזות וכו') כל אלו עלולים לגרום לך לפתח ציפיות בעתיד לסקס מסוג כזה, בעוד שבמערכת יחסים חברית הסקס הוא תהליך של למידה זוגית, גילויים הדדיים ועוד לא מעט דברים נפלאים שלוקח זמן לגלות אותם יחד.

אם תדעי להפריד בין אלו ובהמשך תרשי לעצמך להכנס למערכת יחסים חברית ואוהבת וודאי תוכלי ללמד את בן זוגך מה עושה לך נעים ואיך את אוהבת שנוגעים בך. אין ספק שזה יעזור לשניכם להנות יותר ממין. אך אל תשכחי שאותו בחור שיגיע לחייך לא אמור להתנהל כמו אותם אלו ש"פגשת" בסרטים הפורנוגרפיים. תני לו זמן להכיר אותך ותלמדי גם את להכיר אותו.

עד אז, המשיכי להנות וללמוד את גופך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוננות משותפת

גיא
    20/01/2010

היי
    אני במצב דומה לשלך
    מחפש לגוון את האוננות למשהו משותף ( מידי פעם )
    כלומר מפגש שבו שנינו מאוננים יחד ולא אחד לשני
    אם מעניין אותך צרי קשר
    אני נראה ממש טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו