מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיות בחשק המיני אצל הבעלאש19/01/2010
ראשית, מצטערת על אורך השאלה אך הנושא בוער בי.
בעלי ואני מתקרבים לגיל 40, מכירים 4 שנים מתוכם שנתיים נשואים. בעלי סובל מבעיות זקפה. הוא מתקשה להחזיק זקפה ולכן תמיד לפני קיום יחסים הוא לוקח כדור סיאליס. לכן איננו מקיימים אף פעם יחסים באופן ספונטני, ובדרך כלל שוכבים בסופי שבוע. לאחרונה ילדתי את בתנו הראשונה. לאורך ההריון קיימנו אולי 4 פעמים יחסים, בעיקר בגללי, כי אני לא חשתי מגורה, כאבה לי החדירה וכמובן כי לא הגשתי נוחות עם הבטן. בחודשיים מאז הלידה, אנו כמובן מאוד עייפים ויצא ששכבנו פעמיים סה"כ וזאת למרות שלקח כדור גם בימים שסופם לא שכבנו.
העניין הוא שלדעתי בעלי לא מאוד נהנה מקיום יחסי מין. איני יודעת עם הבעיה היא כללית שלו או שיש לו בעיה איתי (למרות שברור לי שהוא אוהב אותי). אגב זו הרגשה ליוותה אותי לאורך כל הקשר שלנו אבל תמיד כשהעלתי את הנושא ("האם אתה לא נמשך אלי", "האם הסיאליס משפיע על החשק שלך" וכו') הוא שלל זאת. נראה שהוא מאוד מתבייש לדבר על הנושא ואני מצדי מנסה לא ללחוץ כי ברור לי שאצל גברים זה נושא רגיש ביותר. לדעתי אנו צריכים ללכת לטיפול סקסולוגי, זה מפריע לי ומביא אותי לחשוב מחשבות שאני מקווה שאינן נכונות (אם אני לא מגרה אותו האם יש מישהי אחרת או משהו אחר שעושה זאת באופן קבוע?), אך איני רואה דרך להציע זאת בפניו מבלי שהדבר יפגע בו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאש
שלי פסטרנק כץ23/01/2010לא ברור לי משאלתך האם את יוזמת סקס לפעמים או שאת רק מחכה לו שיזום?
נכון שמי שמשתמש בכדור זקוק לכך שהכדור ישפיע אך אם את מתחילה ללטף ולגעת בו תוך כדי שאת מבהריה לו כמה את רוצה בו, הוא יכול לעצור לרגע, לקחת את הכדור ותוך 16 דקות עד חצי שעה הוא בעניין... אין צורך לחכות כל כך הרבה זמן עם סיאליס כך שאני לא מבינה למה צריך להפוך את העניין לכזה סיפור.
יש עוד עשרות דברים שאפשר לעשות בינתיים יחד עד שהכדור ישפיע.
בכל מקרה, אם את מרגישה צורך לפנות לסקסולוג הציעי לו בעדינות ובנועם (ראי מתגובתי לזו שלפנייך) ואם את חוששת, את יכולה ללכת גם לבד ליעוץ ואולי הסקסולוג/ית יוכל לעזור ולייעץ לך.
אולי בהמשך יהיה לך קל יותר למצוא דרך לבקש ממנו שיצטרף.
בהצלחה!
* מזל טוב על התינוקת החדשה (:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)