מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צפיה בפורנונופר19/01/2010
אני בת 24, נמצאת עם חבר שלי כמעט 5 שנים. היחסים האינטמיים מעולים. אבל גילתי בחודשים האחרונים תופעה המטרידה אותי מאוד. אני מבינה כי חברי צופה בתדירות של כמה פעמים בשבוע או יותר נכון בכל היזדמנות שיש בפורנו, אפילו בימים שאנו ניפגשים. אני מרגישה שאחריערב שהוא איתי, למחרת בצהריים הוא ישלים את ה"תהליך" בצפייה עם פורנו. אני יודעת שהרבה צופים בפורנו וזה נורמלי. אבל האם תדירות שכזאת גם ניחשבת לנורמלית? אם הוא יודע שהוא ניפגש בערב ונקיים יחסים אינטמיים , מדוע הוא צריך גם בצהריים לצפות בזה?
בימים שהוא צופה..לפעמיים אין לי אנרגיות שנקיים יחסים גם בערב. אני בחורה נאה ששומרת על חזותי החיצונית, ואני חושבת שהיחסים האינטמיים שלנו מלאים בכל. ולכן אני לא מבינה מאין הצורך? ניסתי לדבר איתו על הנושא כמה פעמיים, לפעמיים הוא מגלה הבנה ולפעמיים כועס. הוא אומר שהוא צופה פעם בשבועיים למרות שאני יודעת ( לפי המחשב או עכבות) שזה לפחות כמה פעמים בשבוע. האם אני צריכה להשלים עם הנושא? מותר לי לשוב ולדון איתו על הנושא כי הוא מטריד אותי? או שמא זו חדירה לפרטיות שלו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צפיה בפורנו
ד``ר דניאל וטלמן19/01/2010צפיה בפורנו הינה התנהגות שכיחה אצל גברים וגם נשים, כל זמן שמינון הזמן שהחבר שלך מקדיש לצפיה בפורנו לא פוגעת בתפקודי חיים כמו עבודה, לימודים, חברים וזוגיות, אין עם התנהגות זו בעיה.צפיה בפורנו גם כמה פעמים בשבוע,אינה בעיה והיא נורמלית לחלוטין.צפיה בפורנו אינה מצביע על קשיים בקשר במשיכה ובתשוקה המינית כלפייך.פורנו לעיתים הוא כמו דיסנילאנד של המבוגרים.המצוקה שהדבר יוצר אצלך גורם לקושי ומתח בזוגיות,כולל התנהגות חודרנית של בדיקה ומעקב אחרי תדירות וברור הסטוריה במחשב.
הניחי לנושא.אם חברך אוהב ונהנה בחברתך זה מה שחשוב.
בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
נופר20/01/2010תודה רבה,
תשבותך הפחיתה את הרגשות השלילים שלי לגבי העניין.
שיהיה לך יום מקסים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)