מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סטוץכנרת22/01/2010
בחורה ממוצא אירופאי גובה 1.78 חזה ענק (מעל D) מעוניינת בסטוץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי כנרת
סטודנט23/01/2010היי כנרת,
סטודנט בן 26 בחופשת סמסטר ...
אשמח מאוד להכיר dreki.drek83 בג'ימייל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי כנרת..
סטודנט חתיך23/01/2010ערב טוב..
אני סטודנט חמוד בן 27, בלחץ מטורף של המבחנים, אשמח להשתחרר ולשנות אוירה.
(מעולה במסג'ים)
אשמח מאוד להכיר.
שיהיה שבוע מדהים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מוכן לסטוץ
שון26/01/2010זין שווה נקי וטעים חם בטירוף על מציצה יכול לספק את צרכייך ברמות וידע לגעת כמו אשה ולך יותר טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעוניין
dori01/09/2010גם אני כמו חברים אחרים מעוניין בסטוץ שיכלול סקס אמיתי ולא וירטואלי. באופן כללי אני לא חושב שזה בכל בעיה לכל בחורה למצוא גבר ללא התחייבות. לפעמים יוצאים מזה גם דברים מעניינים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרונן
רונן26/01/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
רונן26/01/2010היי כנרת, נראה לי מתאים. מוזמנת לכתוב לי למייל ונמשיך משם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסטוץ
דורון02/02/2010לא ברור, למה את מחפשת כאן ולא בחיים אמיתיים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי כנרת
קובי02/02/2010היי
קוראים לי קובי אני אשמח לסטוץ איתך ואני מבטיח לך עינוג גדול צרי איתי קשר. אשמח לשמוע ממך......
קובי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
יניב25/08/2010עדיין מחפשת?
בן 32, רווק, נראה טוב, נקי ומטופח.
נמצא בשלב של אחרי קשר ארוך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנעם להכיר
אילן26/08/2010שמי אילן
אני בן 23 מי רמת גן
אני בחור גוובה
בחור חמוד
תנסי שווה להכיר אותי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי.. פחות דיבורים
אהרן27/08/2010בחור גבוה 1.85 נראה טוב מאוד.. יותר מחתיך.. יודע לפנק ולתת יחס שלא הכרת בכלל.. ראש פתוח וזורם.. מוכן להתנסויות חדשות.. יצירתי ומצחיק.. דיסקרטי לחלוטין!! יהיה כיף בלי גבול.. ואם השמים הם הגבול אז אין לי שמים!!! ahron1988@gmail
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהwrite to me
Diago30/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
גיא מלכה31/08/2010צרי קשר מאמי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)