מין אנאלי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מין אנאלי
    רונה
    23/01/2010

שלום,יש לי שאלה די מצחיקה.בן זוגי נורא מפנטז על מין אנאלי ואני מאוד מאוד רוצה לעשות את זה גם בשבילו וגם בשבילי אך כל פעם שניסינו זה כואב לי בצורה בלתי נסבלת,מה אפשר לעשות כדי שנצליח?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מין אנאלי

הוספת תגובה

• לרונה

ד``ר דניאל וטלמן
    23/01/2010

במין אנאלי יש להשתמש בסיכה טובה של אזור פי הטבעת, יש לשמן את האזור ובהמשך גם את הפין.
    תמיד יהיה נכון להתקדם בשלבים ולהתחיל עם החדרה של אצבע ולשחק באזור עד שמתרגלים,לאחר מכן שתי אצבעות..
    העקרון במין אנאלי הוא איטיות וסבלנות.כמו כן כשמגיעים לחדירה של הפין גם כאן לאט ובשלבים.
    יעזור לך לנשוף אויר החוצה בזמן ההחדרה,זה משחרר את השריר הטבעתי בפי הטבעת.
    בהצלחה,
    ד"ר דניאל וטלמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לרונה

שלי פסטרנק כץ
    23/01/2010

בנוסף לדבריו החשובים של דניאל, הייתי ממליצה ליצור אווירה מתאימה.
    כשמנסים תנוחה חדשה בעיקר כזו שהזכרונות ממנה אינם בהכרח חיוביים, מומלץ ליצור אווירה אוהדת כדי ליצור חוויה מתקנת.

חדר מחומם, מוסיקה מרגיעה ואפילו תאורה חמה, נרות ריחניים ועוד.
    בנוסף לכל אלו רצוי שהתנוחה תהיה משחררת ומרגיעה.
    שכיבה על הבטן עם כרית מתחת לאגן יכולה מאד לתרום להרפיית הגוף עם הנחתו על המיטה, השרירים רפויים, איזור הנרתיק והדגדגן עצמו באים במגע עם הכרית שיוצרת גירוי מענג.

כשאת מגורה, הנרתיק שלך נרטב וניתן להשתמש ברטיבות הזו כסיכוך טבעי ונוסף להחדרת אצבעות וכו'.. כך, גם תחווי משהו חדש וגם תהני בדרך לשם (:

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו