מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלוםשלום שלום לך24/01/2010
אני בן 21 , כואב לי האיבר המין כאשר הוא עומד אך רק בחלקו העליון ( מתחת לכיפה ) אני מרגיש כאילו יש כמו גולה או התכווצות בתוכו וזה מפחיד,כואב מציק גם כאשר אני משתין.
הייתי רוצה לדעת מה זה ואם זה יכול לקרות בכך ששכבתי ללא קונדום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום שלום
שלי פסטרנק כץ24/01/2010לפי דבריך בלבד אני לא יכולה לדעת במה בדיוק מדובר. אנשים מתארים באופן שונה תחושות ומיחושים שלהם. האם הכאב הזה התחיל לאחרונה? יתכן גם שמדובר בדלקת בדרכי השתן שגורמת לצריבה במתן שתן ולכאב בזמן הזיקפה.
בכל מקרה, חבל לעסוק בספקולציות. מדובר בגוף שלך. גש לרופא משפחה עוד השבוע (או לאורולוג) והוא יוכל לבצע בדיקה מקיפה ומתאימה לנוכח התלונות שלך.
אם אותו כאב היה מופיע בעין בשיניים או בבטן, אני מניחה שהיית קופץ לרופא, אין סיבה שלא תעשה כך במקרה הזה.
בכל מקרה, שמור על חייך ודאג להשתמש בקונדום בכל פעם שבה אתה מקיים יחסי מין שכוללים חדירה. לפחות עד שתהיה לך בת זוג קבועה. למען הבריאות והבריות..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאב בפין
ד``ר דניאל וטלמן24/01/2010מציע לך ללכת להבדק ע"י רופא אורולוג, כדי לקבל תשובה מוסמכת ע"י רופא שיבדוק אותך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)