מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צריכה את עזרתכם בנושא מסויים ומסובךנופית06/04/2007
אני נמצאת בקשר עם גבר, מבוגר ממני ב-10 שנים, הוא כרגע חי עם אישה, חברה שלו, הוא טוען שהוא לא אוהב אותה והוא נמצא איתה רק בגלל ענקי שהיא חייבת לו, מדובר בכמה מאות אלפי שקלים.
הבעיה שהוא שיקר לי הרבה פעמים, בכל מיני דברים שקשורים אליה כמו למשל: אני הולך לאמא שלי= אני יוצא איתה (עם החברה), אני עובד היום= אנחנו נוסעים לבלות עם חברים, וכו'.. סלחתי לו הרבה פעמים כי הוא בכה לי והתחנן, אבל עכשיו נמאס לי...אני רוצה שהיא תדע, ה-כ-ל! אבל היא טיפשה היא לא מבינה רמזים.בעבר היא חשדה בנו אבל מרוב שהיא טיפשה היא מאמינה למעשיות שלו. איך אני גורמת לכך שהיא תגלה עלינו? (ובבקשה אל תגידו לי לכי תדברי איתה כי את זה אני לא מסוגלת לעשות, וגם אל תגידו לי לרדת מזה, כי הוא חרא ומגיע לו)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סורי רוצה לתקן טעות
נופית06/04/2007הוא נמצא איתה רק בגלל *****חוב*** ענקי שהיא חייבת לו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתעזבי אותו
גיא06/04/2007לא כל כך מבין את השאלה, תעזבי אותו ודי.
תעשי את מה שטוב בשבילך ועזבי אותו לשלום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה את חושבת שנקמה תעזור פה?
לילך06/04/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז מה את רוצה שנגיד?
אשף06/04/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי לך
dave08/04/2007את יכולה לקבוע איתו ואחרי שתקבעי איתו תגרמי לה להגיע לאותו מקום ולראות אתכם יחד
זה נראה לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לא מבינה אותך
10/04/2007את מנהלת מערכת יחסים עם גבר, שלא רק מתייחס אליך רע ומשקר לך, אלא גם בוגד בחברה שלו ומשקר לה - למה בכלל את צריכה אותו?
מגברים כאלו בורחים כמו ממגיפה, כי הוא לעולם לא יתן לך את מה שאת מחפשת. גם אם חברה שלו תעזוב אותו והוא יעבור להיות איתך במשרה מלאה, לא יעבור הרבה זמן עד שהוא ימצא לו מישהי צריכה ממך מהצד.
את רוצה נקמה? תמצאי לך גבר חדש שיאהב אותך ותהיי מאושרת. הוא יאכל את הלב, ואת תרוויחי מערתכ יחסים בריאה ומספקת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)