מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מוטרדת..דנה26/01/2010
הבחור שאני יוצאת איתו, קרוב לארבעה חודשים, מההתחלה הראה רצינות לגבי הקשר, ואפילו כבר העלה את הרצון שלו להתחתן... אך לאחרונה דבר מה מטריד אותי, גיליתי שהוא צופה בפורנו (לא רך במיוחד) כמעט על בסיס יומיומי, מדובר בכ 3-5 פעמים בשבוע, אני רואה אותו רק בסופי השבוע כי אני לומדת במהלך השבוע.
אם הייתי יודעת שהוא רואה פעם בשבועיים שלוש זה נראה לי תיקני ונורמלי, השאלה שלי אם אני צריכה להיות מוטרדת כל כך לגבי העניין הזה, כי הוא מציק לי , נראה לי שלראות פורנו כ-4 פעמים בשבוע, וכמה סרטונים ברצף (!!!) מדובר כ 5 6 סרטונים ברצף שכל אחד מהם אורך כ 7 ד'. (לי לא נח לראות פורנו) בעיניי, וגם לפי דבריו והתנהגותו הסקס ביננו טוב מאוד!!!
. הדבר מטריד אותי כי הוא נעשה, לפי דעתי, לעיתים תכופות מדי.
הייתי שמחה לעצה ולחחוות דעת, לפני שאני אחליט אם לדבר איתו.
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדנה
שלי פסטרנק כץ27/01/2010הי, אני מבינה את התחושות שעולות בך ושמחה על ההחלטה שלך לקבל עיצה לפני שאת שוטחת בפניו את אותן חששות.
גברים ונשים צופים בפורנו כבר שנים רבות. גברים אמנם צופים יותר אך גם נשים נהנות לצפות בסרטים ולהתגרות מכך. השאלה היא לא האם זה בסדר שהוא צופה כיוון שאני לא רואה כל בעיה בגבר שצופה בפורנו 4 פעמים בשבוע וגם אם הוא רואה מספר סרטים ברצף, השאלה היא איך הדבר משפיע עליו או עליך בניהול התקין של המערכת הזוגית שלכם.
ראשית, איך את יודעת מהי כמות הצפיות שלו בשבוע , בכמה סרטונים הוא צופה ובאיזה אורך ונושא? האם את מנחשת/ ביררת איתו או שהוא בחר לשתף אותך בעצמו?
אם היית יודעת שאת אותו הזמן - 42 דקות בממוצע הוא היה מקדיש כל יום לצ'יטוט באתרים אחרים, לפייסבוק למשל, האם זה היה מפריע לך באותה המידה? שאלי את עצמך איפה זה פוגש אותך..
אם כפי שאת מציינת, הדבר לא פוגע בקשר המיני ביניכם, או בכלל בקשר אני לא רואה כל סיבה לדאגה. אם הבחור מבקש ממך לחקות את המעשים בסרטים והדבר אינו לרוחך (את מציינת שלא מדובר בפורנו רך, במה כן מדובר?) אז כמובן שכדאי שתנהלי איתו על זה שיחה. לא משהו כבד אלא רק תצייני בפניו שאין לך בעיה עם זה שהוא צופה רק שאת אוהבת לעשות איתו סקס אחר - יש סקס אחר (-;
אם הצפייה המרובה לטענתך פוגעת בזמן שהוא מקדיש לשניכם, פוגעת בעבודתו, בתחביבים שלו, הרי שאז יש מקום לפתוח בשיחה. כל עוד הבחור נהנה מחוויה מינית אחרת, הרי שאני לא מוצאת כאן בסיס לבעיה של ממש.
לסיכום: הכל נמצא בהגדרות שלנו את המציאות שבה אנחנו רוצים לחיות. אם הדבר מפריע לך למרות שאף אחד מן הדברים שציינתי למעלה לא נפגע, הרי שגם אם נאמר לך שהכל בסדר איתו זה עדיין לא יספק אותך באמת... לכן, נסי לראות מה באמת היית רוצה שיהיה, ואולי דווקא הבחור הזה בא לחייך כדי לפתוח אותך לחוויות חדשות (-;* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה..
דנה01/02/2010היי שלי,
תודה רבה,
הצפייה שלו לא משפיעה על עבודתו ותקודו היומיומי וגם לא על יחסי המין בינינו,
גיליתי שהוא רואה את הסרטונים דרך היסטוריית האינטרנט, וגם ששאלתי אותו לגבי התדירות שהוא רואה, הוא אמר לי אולי פעם בשבועיים שלוש... מה שכבר היה ברור לי כלא נכון.
אני חושבת שעצם המחשבה על זה שהוא מחליט לראות פורנו בתדירות כזו ובשעות שהוא אומר לי שהוא הולך לישון, קצת פוגעת בי, אך אי מניחה שזה משהו שאצטרך לקבל ואין בזה שום פסול כפי שאמרת...
אני מקווה שאוכל להסתדר עם זה ולהרגיש יותר בנוח עם כל העניין... שהוא יכבד כמובן, את הרגשות שלי לגבי זה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)