מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא נהנית מהסקס..סיוון1708/10/2007
אני בת 17 חברי בן 18 התחלנו לשכב לאחרונה , הסקס הוא הראשון של שנינו.
כשהוא עושה לי ביד אני מרגישה תחושת סיפוק, אבל אף פעם לא גמרתי. ז"א נרטב לי שמה למטה, אך לא גמרתי כשיוצא ה"שפיך" כביכול.
אך כשאנחנו שוכבים, הוא גומר, וברגע שהוא רק זז ממני, אני מתייבשת. ואז בכלל לא גומרת מאותו יום.
הבעיה מטרידה את שנינו. הדבר הנוסף שמטריד הוא - למה אני לא גומרת כשהוא בתוכי ?
האם זאת בעיה אצלי?
כיצד ניתן לפתור אותה ? מהן האפשרויות?
אם אפשר לקבל תשובה בהקדם ,
תודה רבה.
סיוון. (:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הצעה לפתרון
מישה09/10/2007סיוון יקירתי..בואי נפגש.. נעשה יחד..נראה מה הבעיהה ואז אייעץ לך... חולה על השם שלך והגיל שלך...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגברת
מעניין מאד09/10/2007את צריכה להכיר את עצמך-קודם כל.
ואח"כ יחסי מין.
כמו"כ גבר מנוסה בעינוג נשים( ולא רק את עצמו)עדיף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתתקשרי אלי ....
אבי12/10/2007היי מאמי !
את צריכה גבר מנוסה כמוני
שיראה לך את רזי הסקס
תתקשרי ולא תצערי לעולם
אבי
052.35.25-68.6--...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מתה על זה אבי
נונה13/10/2007אני מתה על זה אבי
וספיק לדעת שאתה מנוסה בליקוק זה מגה מאוד
חבל שאני לא יכולה להתקשר אליך
אני מתה להיפגש כדי שתלקק לי את הדגדגן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכל נמצא בראש !!
Danydine12/10/2007כדי להנות מסקס, צריך להיות ספונטניים, בגילך גם מאוהבים ומאוד לרצות לעשות זאת.
משחק מקדים ארוך, ירידות הדדיות, "דפי זהב" (תן לאצבעות ללכת) הרבה יותר אפקטיביים מחדירה.
בעיקר שמבנה אנטומי הן של הגבר והן של האישה שונים מאחד לשני, ולפעמים אף במקרה של חדירה מלאה אין זוית מתאימה של לחץ על הדגדן שיעזור לך "להתבשל".
כפי שכתבתי בכותרת - הכל מתחיל מהראש... אם תרצי, אין זו אגדה, לא משנה הדרך משנה מה רוצים, מה הפנטזיה, מה חושבים? ולאיזה גבהים נוסקים, והכי חשוב, לא למהר... אם הבחור גומר מהר ולא יכול להתאפק שיגמור בחוץ ולא יציק לך, ולא יבצע חדירה אלא בפעם השנייה אחרי שכל המשחקים המקדימים בהנחייתך והדרכתך למקומות "החמים" שלך...
בהצלחה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיוונוש...לידיעתך.....!!!
אחד חדש....12/10/2007היי סיוון....
קראתי מה שרשמת ואני חייב לומר לך משהו...יש בנות שגומרות מהרבה דברים... כמו שאמרו את חייבת להכיר את עצמך...
יש בנות שלא גומרות בכלל מחדירה אבל אם יירדו להם תוך 10 שניות הם כבר בעניים....
כל אחת ומה שעושה לה את זה....תכירי את עצמך ז"א...מה עושה לך טוב ותפני את בן זוגך לשם..!!!
אני מקווה שהוא יידע מה לעשות..(רצוי שיידע).....
הוא ירד לך.??....נהנית מזה?.....מה עושה לך את זה?...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי סיון
מומחית העינוג14/10/2007אני מציעה לך לתת לו לענג אותך לפני שהוא נכנס להרבה זמן - הוא יכול ללטף אותך למטה, להשקיע בדגדגן שלך, לרדת לך ובכלל לפנק אותך. ככה או שתגמרי פעם אחת ואז הוא יגמור אחריך ואם לא, לפחות תהיי מוכנה וחמה לקראת הקט המלא.
סקס טוב זה אימון של הרבה זמן אצל זוגות וזה לא דבר שנבנה מיידית. סבלנות והשקע - זה המפתח. ובכל מקרה - אני ממליצה לך לאונן לעתים - ככה תלמדי להכיר את עצמך ואת הגוף שלך ותדעי מה את אוהבת. אני אוהבת לאונן הרבה, וזה עזר לי במערכות יחסים שלי עם גברים. בואי נודה -אנחנו בנויות אחרת, יותר קשות לפיענוח ופיצוח. אנחנו לא גבר שגומר 12 שניות אחרי שנעמד לו. צריך לללמוד איך ללחוץ על הכפתורים הנכונים, ובשביל זה את צריכה להכיר את עצמך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמומחית
חסוי15/10/2007את מדליקה אותי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלסיוון17
15/10/2007נו, אז אחרי כל מה שכתבו לך - מה את אומרת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)