אובדת עצות כבר..בקשה לעצתכם..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אובדת עצות כבר..בקשה לעצתכם..
    שלי
    26/01/2010

היי, ברצוני להעלות שאלה אשר מעיקה עלי כבר כשנתיים.
    אני ובן זוגי בני 27 בזוגיות מזה כארבע שנים, בשנה הראשונה קיום יחסי המין בנינו היה על בסיס יומי ויותר ומאז החלה ירידה בתדירות, היום אנחנו נמצאים במצב של פעם בשבוע-שבועיים, אנחנו חיים יחד כבר שנה ומתכננים להתחתן אבל העיניין הזה מטריד אותי מאוד- מה יהיה??
    אציין ששנינו אנשים מושכים אבל לטענתו הוא עייף.. כל הזמן עייף. ורק כשאנו מדברים על זה אז זה קורה .אוסיף ואומר שאני יוזמת והמין ביננו היה מאוד מגוון ומהנה לשנינו.
    מה אפשר לעשות ואולי יש משהו שלא חשבתי עליו הן לגבי הסיבה והן לגבי הפתרון..
    בברכה ותודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לשלי

שלי פסטרנק כץ
    27/01/2010

את כותבת שהשאלה מטרידה אותך כבר שנתיים. בשנתיים הלה מה קורה? אתם משוחחים עך העניין הרבה? האם הוא לא מרגיש בצורך כמוך? במה הוא עובד שהוא כל הזמן עייף?

לא הבנתי אם כשאת יושמת המין מגוון ומהנה או שבעבר הוא היה מגוון ומהנה.

בכל מקרה, מין הוא חלק חשוב מאוד בזוגיות, אחרי החתונה אולי יש שנה של התרגשות ורצון לההוכיח לעצמכם שאתם תמשיכו לעשות סקס בלי הבחנה כמו לפני הנישואים, אבל כעבור כמה זמן השגרה תופסת את מקומה (הנוח והחמד יש לציין) והתפרועיות מיניות מתאפשרות רק לעיתים וזה דווקא מאד כיפי ומעורר ומכניס עניין מחודש לזוגיות.

אך אם כבר עכשיו את מרגישה שאת היוזמת העיקרית, שהוא לא מחזר, לא מנסה, לא יוזם בכלל, אין ספק שהדבר לא ישתנה אחרי החתונה אלא אם כן משהו מאד יוצא דופן יקרה.

כשהסקס נעדר ממערכת יחסים זוגית הוא הופך להיות מרכז העיסוק בזוגיות ומעפיל על כל הדברים הטובים האחרים. לכן, מומלץ שתעלו אחד בפני השני את הסיבות לתדירות הנמוכה ותנסו לבדוק מה ניתן לעשות בנושא. יכול להיות שהוא לא יצירתי, אולי הוא מוטרד בעבודה, במשפחה, או שאולי הוא לא ממש בעניין שלך כמו שאת חושבת וכל התכנונים על חתונה לא ממש באים לו מהלב אלא מלחץ שלך, של המשפחה, משהו שהוא רצה בעבר וכעת לא יודע איך לסגת...

שווה וכדאי לשוחח על הדברים באופן חברי ופתוח. לא היית רוצה להתחתן איתו ואז לבגוד בו רק כי מישהו פתאום חיזר אחרייך והצליח לגרום לך להתרגש... לא הייתי ממליצה לך להתחתן עם גבר שלא מחזר אחריך ולא מנסה לכבוש אותך מדי פעם מחדש. זה לא נשמע לי משהו שהיית מאחלת לעצמך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשוחחי איתו על כך

נמרוד
    29/01/2010

אם במצבכם עוד לפני שהתמסדתם, שלא לדבר על ילדים ויש עניין של עייפות, האמיני לי שנושא העייפות ודרישות המשפחה יגדלו ביחס ישר לעייפות.
    תשוחחי איתו, יכול להיות שהעייפות נובעת מאורח חיים לא נכון- חוסר פ"ג תזונה לא נכונה, שעות שינה לקויו. בכלל שווה לשוחח במיוחד שאתם במצב שנושא יחסי המין אמור עדיין להיות אינטנסיבי יותר!
    שבת שלום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו