מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אובדת עצות כבר..בקשה לעצתכם..שלי26/01/2010
היי, ברצוני להעלות שאלה אשר מעיקה עלי כבר כשנתיים.
אני ובן זוגי בני 27 בזוגיות מזה כארבע שנים, בשנה הראשונה קיום יחסי המין בנינו היה על בסיס יומי ויותר ומאז החלה ירידה בתדירות, היום אנחנו נמצאים במצב של פעם בשבוע-שבועיים, אנחנו חיים יחד כבר שנה ומתכננים להתחתן אבל העיניין הזה מטריד אותי מאוד- מה יהיה??
אציין ששנינו אנשים מושכים אבל לטענתו הוא עייף.. כל הזמן עייף. ורק כשאנו מדברים על זה אז זה קורה .אוסיף ואומר שאני יוזמת והמין ביננו היה מאוד מגוון ומהנה לשנינו.
מה אפשר לעשות ואולי יש משהו שלא חשבתי עליו הן לגבי הסיבה והן לגבי הפתרון..
בברכה ותודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשלי
שלי פסטרנק כץ27/01/2010את כותבת שהשאלה מטרידה אותך כבר שנתיים. בשנתיים הלה מה קורה? אתם משוחחים עך העניין הרבה? האם הוא לא מרגיש בצורך כמוך? במה הוא עובד שהוא כל הזמן עייף?
לא הבנתי אם כשאת יושמת המין מגוון ומהנה או שבעבר הוא היה מגוון ומהנה.
בכל מקרה, מין הוא חלק חשוב מאוד בזוגיות, אחרי החתונה אולי יש שנה של התרגשות ורצון לההוכיח לעצמכם שאתם תמשיכו לעשות סקס בלי הבחנה כמו לפני הנישואים, אבל כעבור כמה זמן השגרה תופסת את מקומה (הנוח והחמד יש לציין) והתפרועיות מיניות מתאפשרות רק לעיתים וזה דווקא מאד כיפי ומעורר ומכניס עניין מחודש לזוגיות.
אך אם כבר עכשיו את מרגישה שאת היוזמת העיקרית, שהוא לא מחזר, לא מנסה, לא יוזם בכלל, אין ספק שהדבר לא ישתנה אחרי החתונה אלא אם כן משהו מאד יוצא דופן יקרה.
כשהסקס נעדר ממערכת יחסים זוגית הוא הופך להיות מרכז העיסוק בזוגיות ומעפיל על כל הדברים הטובים האחרים. לכן, מומלץ שתעלו אחד בפני השני את הסיבות לתדירות הנמוכה ותנסו לבדוק מה ניתן לעשות בנושא. יכול להיות שהוא לא יצירתי, אולי הוא מוטרד בעבודה, במשפחה, או שאולי הוא לא ממש בעניין שלך כמו שאת חושבת וכל התכנונים על חתונה לא ממש באים לו מהלב אלא מלחץ שלך, של המשפחה, משהו שהוא רצה בעבר וכעת לא יודע איך לסגת...
שווה וכדאי לשוחח על הדברים באופן חברי ופתוח. לא היית רוצה להתחתן איתו ואז לבגוד בו רק כי מישהו פתאום חיזר אחרייך והצליח לגרום לך להתרגש... לא הייתי ממליצה לך להתחתן עם גבר שלא מחזר אחריך ולא מנסה לכבוש אותך מדי פעם מחדש. זה לא נשמע לי משהו שהיית מאחלת לעצמך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשוחחי איתו על כך
נמרוד29/01/2010אם במצבכם עוד לפני שהתמסדתם, שלא לדבר על ילדים ויש עניין של עייפות, האמיני לי שנושא העייפות ודרישות המשפחה יגדלו ביחס ישר לעייפות.
תשוחחי איתו, יכול להיות שהעייפות נובעת מאורח חיים לא נכון- חוסר פ"ג תזונה לא נכונה, שעות שינה לקויו. בכלל שווה לשוחח במיוחד שאתם במצב שנושא יחסי המין אמור עדיין להיות אינטנסיבי יותר!
שבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)




.jpg)


.jpg)
