מוטרד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מוטרד
    טל
    27/01/2010

שלום..
    קוראים לי טל, אני בן 19, לוחם בצבא..
    טוב אז ככה, יש לי בעיה בראש והיא נובעת מהגודל של הפין שלי..
    קצת נתונים עליי- אני בחור מאד מושך, בגיל צעיר יותר דיגמנתי באחת הרשתות לילדים (לא נכנס לשמות), שרירי מאד, די מצחיק אפילו :),חכם וכו' בקיצור זאת לא הבעיה שלי , רק בחצי שנה האחרונה יכלתי לשכב עם לפחות 10 בחורות אם הייתי מעוניין בכך..הבעיה היא לא שאני לא מעוניין- אלא שאני מתבייש קצת,ולכן אני עדיין בתול!
    איבר מיני הוא בגודל של 13 ס"מ בזקפה מלאה, ו5 ס"מ ברוחב, אין איזשהי בעיה פיזית או משהו כזה, הוא פשט קטן, לכן אני נמנע מלשכב עם בחורות כדי לחסוך להן את העלבון, למרות שיש לי המון הצעות לכך..מה אני יכול לעשות? אני פשוט לא רוצה להגיע למצב הזה, שאני עם בחורה שרוצה אותי (והייתה לי חברה לחצי שנה) ואני לא שוכב איתה בגלל הגודל...עזרה!
    תודה רבה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מוטרד

הוספת תגובה

• לטל

שלי פסטרנק כץ
    27/01/2010

נשמע שהנושא מטריד אותך המון חבל.
    אתה עושה רושם של בחור מקסים שנשים נוטות לרצות בקרבתו וחבל שרק מעצם המחשבה על כך שאיבר המין שלך לא יענה לדרישתן, תהיה כל כך מתוסכל.

לפי התיאור שלך מדובר באיבר בתווך הממוצע הנורמאלי ומה שמשנה לנו כנשים זה לא גודל האיבר אלא מי מחובר אליו.

עכשיו, עשה עם עצמך עבודה פסיכולוגית טובה, עשה לך בראש את רשימת הדברים המיוחדים והייחודיים לך וזכור תמיד מה יש לך לתת לאישה שתזכה בליבך.
    תשומת לב, אהבה, חברות, כבוד, ואישיות כובשת. כל אלו כל כך גדולים ועצומים, והם הם העיקר.

מה גם שאיבר המין שלך עדיין לא הגיע לסוף תקופת ההתפתחות המינית (-:

אם תרגיש צורך בכל זאת לשוחח על כך עם מישהי/ו אתה תמיד מוזמן לגשת ליעוץ סקסולוגי אפילו לפגישה חד פעמית כדי לקבל עוד קצת בטחון.

המדינה שלנו בידיים שלך חייל! אין יותר חזק מזה (~;

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי..המשך

טל
    27/01/2010

שמחתי לקרוא את התגובה שלך, היא עזרה לי מאד.
    אך בכל זאת אני מרגיש שלעולם אני לא אצליח לתת למישהי חוויה מינית מטורפת כמו מישהו עם איבר מין גדול, וזה די מתסכל ,כי אני רוצה מאד:)
    תמיד אמרתי לעצמי שאני יעבוד על האישית שלי והחיצוניות, ואני מתאמן המון, וכל הדברים כבר הוכיחו את עצמם, אבל שמגיעים לדבר האמיתי אני מרגיש בחיסרון..אין מה לעשות נשים נהנות יותר מאיבר מין גדול , ולא שזה רע, פשוט לי אין את "הכלים" הנכונים..את לא חושבת ככה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו