טיפול פסיכולוגי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול פסיכולוגי
    יאיר
    29/01/2010

שלום,
    אני בן 87. נשוי עם ילדים. שנים רבות הרגשתי שאני נמשך לזה שנשים משפילות אותי אבל אף פעם לא ניסיתי את זה גם לא עם אשתי שסולדת מכך. לאחרונה בעקבות משבר בריאותי שחלף עברתי ייעוץ פסיכולוגי ובין היתר גם זה עלה. הגעתי למסקנה שמה שאני נמשך אליו זה לא השפלה אלא מה שקוראים לו "פגיעה באגו". בכל פעם שאישה פוגעת לי באגו זה מושך אותי. לכן למשל לקבל מכות מאישה לא מושך אותי כי זה לא פוגע לי באגו. מה שכן מושך אותי זה למשל עם עמיתה לעבודה מצליחה יותר ממני וזה פוגע לי באגו (קצת שוביניסטי אני יודע...). למשל אני מפנטז שאני שוכב עם מישהי והיא אומרת לי שיש לי קטן וזה לא מושך אותה (למרות שהגודל בפועל הוא סביר) וכיוצא בזה. שאלתי היא האם אני יוצא דופן ? האם זו תופעה מוכרת ? האם זה נכלל בקטגוריה של סאדו מאזוכיזם ? איך אפשר לממש פנטזיה כזו למשל בשיחה אירוטית ? אשמח לתגובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפול פסיכולוגי

הוספת תגובה

• תיקון קל - אני בן 37 ולא כפי שכתוב

יאיר
    29/01/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול פסיכולוגי

ד``ר דניאל וטלמן
    30/01/2010

ראשית חשוב להבין שקשת ההתנהגויות והאוביקטים המיניים שאנשים נמשכים אילהם הוא רב ומגוון.
    זה שאתה נמשך ומגיב בריגוש ועוררות מינית להתנהגויות שפוגעות באגו ואולי "מקטינות"אותך זה לא פאראפיליה (סטייה מינית) כל זמן שאתה יכול גם לתפקד מינית עם אשתך או נשים אחרות גם ללא אותה התנהגות שציינת, ושאצם המשיכה המתוארת לא יוצרת סטרס ומועקה רגשית, ו/או שההתנהגות אינה פוגעת בשיגרת העבודה והחיים שלך.
    לא חושב שזה חשוב לאיזה קטגוריה ההתנהגות והפנטזיה שייכים. אתה נהנה מכך זה האופי המיני שלך! אז תהנה..
    אתה יכול לנסות לממש פנטזיה זו באתרי אינטרנט או במציעת פרטנרית במקום אחר.נסיתה לעניין את אשתך בנושא?..
    בברכה,
    ד"ר דניאל וטלמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו