אוכלת סרטים...... חייבת עצה!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אוכלת סרטים...... חייבת עצה!
    דנה
    30/01/2010

אני יוצאת עם בחור כבר חודש ואתמול ירדתי לו..... מדובר בבחור עם רקע מרשים של בחורות.
    הוא נראה מעולה והודה שהיו לו כמה עשרות......לא קשה להאמין, בנות מתחילות אתו לידי....
    עכשיו אני בסרטים שאולי יש לו איידס ונדבקתי? אין לי הרפס בפה או משהו אבל כן יש לי כאבים בחניכיים ושפתיים יבשות קצת והבנתי שאפשר להדבק גם ככה.....
    זרקתי לו הערה על בדיקת איידס והוא אמר שפעם הוא היה מבקש מבנות שהוא שכב איתם לעשות אבל בשנתיים האחרונות הוא כבר לא ביקש.....הוא הסכים לעשות בדיקה אבל מה זה יתן לי עכשיו???
    מה לעשות???? הבנתי שיש את הקוקטייל הזהז שאפשר לשתות חודש וזה מבטל את הנגיף נכון?
    ובבקשה בלי תגובות של 'היית צריכה לחשוב על זה קודם'

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אוכלת סרטים...... חייבת עצה!

הוספת תגובה

• לדנה והסרטים

שלי פסטרנק כץ
    02/02/2010

את יודעת איך מדברים עם מרוקאית?

קודם כל תרגעי! (:

הסיכוי להדבק בוירוס HIV (איידס) בדרך שבה תיארת לא כזו מהירה.
    (כל עוד החניכיים שלך לא מדממות ואיבר המין שלו לא פצוע)
    ובכל זאת, תמיד תמיד תמיד - מלבישים קונדום -גם אם הבחור מספר לך על עבר מיני רדוד.

מצד שני, הדבר כבר נעשה ולא ניתן להחזיר את הגלגל, לכן למען השקט הנפשי שלך תלכי להבדק אבל עדיף רק בעוד חודשיים על מנת שהתשובה תהיה אקטואלית.

עד אז ומעכשיו והלאה אין לי צורך להגיד לך שתשמרי על עצמך ותחזיקי קונדום בתיק לכל מקרה שלא יבוא... נכון?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו