מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אוכלת סרטים...... חייבת עצה!דנה30/01/2010
אני יוצאת עם בחור כבר חודש ואתמול ירדתי לו..... מדובר בבחור עם רקע מרשים של בחורות.
הוא נראה מעולה והודה שהיו לו כמה עשרות......לא קשה להאמין, בנות מתחילות אתו לידי....
עכשיו אני בסרטים שאולי יש לו איידס ונדבקתי? אין לי הרפס בפה או משהו אבל כן יש לי כאבים בחניכיים ושפתיים יבשות קצת והבנתי שאפשר להדבק גם ככה.....
זרקתי לו הערה על בדיקת איידס והוא אמר שפעם הוא היה מבקש מבנות שהוא שכב איתם לעשות אבל בשנתיים האחרונות הוא כבר לא ביקש.....הוא הסכים לעשות בדיקה אבל מה זה יתן לי עכשיו???
מה לעשות???? הבנתי שיש את הקוקטייל הזהז שאפשר לשתות חודש וזה מבטל את הנגיף נכון?
ובבקשה בלי תגובות של 'היית צריכה לחשוב על זה קודם'
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדנה והסרטים
שלי פסטרנק כץ02/02/2010את יודעת איך מדברים עם מרוקאית?
קודם כל תרגעי! (:
הסיכוי להדבק בוירוס HIV (איידס) בדרך שבה תיארת לא כזו מהירה.
(כל עוד החניכיים שלך לא מדממות ואיבר המין שלו לא פצוע)
ובכל זאת, תמיד תמיד תמיד - מלבישים קונדום -גם אם הבחור מספר לך על עבר מיני רדוד.
מצד שני, הדבר כבר נעשה ולא ניתן להחזיר את הגלגל, לכן למען השקט הנפשי שלך תלכי להבדק אבל עדיף רק בעוד חודשיים על מנת שהתשובה תהיה אקטואלית.
עד אז ומעכשיו והלאה אין לי צורך להגיד לך שתשמרי על עצמך ותחזיקי קונדום בתיק לכל מקרה שלא יבוא... נכון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)