סקס עלוב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סקס עלוב
    מדוכדך
    13/01/2007

אני נשוי 15 שנה + 3 ילדים אוהב את אישתי והילדים, החיים שיגרתיים בבוקר עבודה חזרה בערב ארוחת ערב משותפת כ"נל אישתי וחוזר חלילה. הבעיה מתחילה בחיי המין אישתי אף פעם לא יוזמת תמיד היא לא מעונינת, ושכבר מקיימים יחסי מין המילה היחידה שהיא מוציאה זה די, די, די, על מין אוראלי אין מה לדבר. היא אף פעם לא נגעה לי בזין ואפילו מרחיקה את היד שלה שבמיקרה לא תיגע.את הבגדים היא לא תוריד לבד, וששוכבים היא נישכבת על הבטן עוצמת עיניים ומצידה תעשה מה שאתה רוצה עד גבול מסוים. (אציין שהיא באה מבית מסורתי, שם לא מדברים גסויות, כשיש בטלוויזיה קטע של התעלסות אז מעבירים תחנה כדי חלילה לא לראות). למרות כל זה לדעתה אני סוטה , ואני הוא זה שלא בסדר, ולדעתה הרבה נשים מתנהגות כך. רציתי לשאול את המומחים, מה לא בסדר פה? אני לא מתנהג טבעי? אגב כשאני אומר לה בואי נלך ליעוץ, היא אומרת לך אתה אני לא צריכה יעוץ. עזרו לי כוונו אותי. תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סקס עלוב

הוספת תגובה

• סקס עלוב - בעיה

מיטל
    14/01/2007

במיוחד כשאישתך שמרנית מאוד....נראה לי שלא יהיה מנוס מללכת ליעוץ, כי צריך גורם מקצועי שיצליח להסביר לה שסקס זה לא פשע. להפך - אלוהים הביא אותנו לפה כדי שנעשה סקס ונפרה ונרבה את המין האנושי. סקס זה ברכה , זה סם החיים.

אולי שווה לך גם לפנות לאחד הרבנים המגניבים שמאמינים בכך שגבר ואישה שנשואים כל כך הרבה שנים צריכים לגוון קצת את התנוחה המסיונרית ולפנק אחד את השני למען שלום בית. יש כאלו, רק צריך למצוא אותם. אולי הוא יצליח לדבר אליה ולשבור את החומה שלה.

כל הכבוד לך שאתה לא נשבר וממשיך לנסות. אנשים אחרים בפורום הזה כבר היו מזיינים מהצד ממזמן....אל תתיאש ותמשיך לנסות למצוא פתרונות.

אגב שאלה: האם אתה מקדיש זמן מספיק לפור פליי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סקס עלוב

מדוכדך
    14/01/2007

תודה מיטל על ההיתענינות, וטוב שזה בא מהצד הנשי. בבוא היום אני אתן לאישתי לקרוא את כל התגובות כדי שתבין שאני צודק. לשאלתך : אני חושב שאני מקדישהמון פור פליי, הבעיה שזה מעצבן כל מה שאני עושה יש הערה, "תוציא את היד " "נו די זה מדגדג , זה עוקץ, אתה לא מבין , מספיק, יורד כל החשק, וזה לא הדדי אתה לא מקבל טיפה ממה שאתה נותן. לפעמים מרוב הערות ואי רצון אתה מרגיש כאילו אתה עושה את זה בכח מין "אונס " בהסכמה. מה לעשות ? חשבתי אולי להביא סקסולוגית ( אישה כמובן) אלי הביתה אולי יהיה לה יותר קל להיפתח . מה את אומרת?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הטיפול יצליח רק במידה ושניכם תרצו

ורד
    15/01/2007

שהוא יצליח. יועץ זה לא איזה תרופת קסם.
    הרי אתם חיים ביחד כל כך הרבה שנים, אתה בוודאי הבן אדם הכי קרוב אליה מכולם, תנסה להבין ממנהמה הסיבה לכך. הרי סקס זה תוצר לוואי, זה לא הבעיה עצמה. ובשביל לתפטור את זה אתה צריך לטפל בבעיה עצמה.
    תנסה לדבר איתה בצורה לא תוקפנית ולא מאשימה, אלא רק בשביל לנסות ולהיפתח ולדבר על הדברים. מפתיע ככל שזה ישמע - בני זוג שלא יודעים לדבר בחיים לא יצליחו ליהנות במיטה לאורך זמן! תקשורת זה הבסיס לכל קשר ארוך.

לדעתי הסיבה לכך היא שאישתך לא נהנית מהמגע שלך. למה היא לא נהנית ? את זה אתה צריך לברר. האם זה באשמתך או שזה מכל מיני פחדים ושמרנות יתר. אולי תנסה לגעת בה באופן שונה..אולי כך היא תוכל ליהנות מזה יותר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאילו סקס

מדוכדך
    15/01/2007

לדבר בצורה לא מאשימה ולא תוקפנית, אני קורא ומחייך לעצמי,תוקפני ! אני? תנסי לדבר עם מישהו שלא עונה, איך תרגישי לא לפה ולא לפה. אני אומר לה טוב לך ככה? נח לך? גמרת? היה טוב? אתה שואל ואין תגובה. מה יש תפרגני, תגידי היה טוב נהניתי, משהו, מילה, נדה כלום. מה לא בסדר פה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כל הכבוד לך

מישהי
    15/01/2007

איך אתה מצליח לשמור על מסגרת נישואים עם כזאת אישה? נראה לי שאתה סובל מאוד בגלל האדישות שלה, אולי כדאי שתסביר לה שאם היא לא עושה מאמץ לשפר את חיי המין שלכם אז אתה תתחיל לחפש ריגושים במקום אחר. איך היא לא מעריכה את זה שאתה נאמן למרות ההתנהגות שלה???? גברים אחרים כבר היו ממזמן עוזבים. כל הכבוד לך על הנאמנות ועל הרצון לשפר את הדברים, מקווה שתצליח לגרום לאישתך לצאת מההלם ולהתחיל לפנק גם אותך. כן ירבו כמוך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צודקת

מדוכדך
    16/01/2007

זה מה שחשבתי לעצמי תמיד .הפחד להתאהב באישה אחרת, ואני יודע שאני יקבל דברים וריגושים שלא קיבלתי מאישתי , אבל הילדים תמיד עולים לי בראש , ואני אוהב אותם אבל מאד מאד וממש לא בא לי לפרק את המסגרת. למרות שמהצד זה ניראה ממש דפוק מבחינתי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בית מסורתי

16/01/2007

נשים רבות שמגיעות מבתים מסורתיים מגיבות כך ליחסי מין. לדעתי האישית - רק יעוץ חיצוני יעזור לה לשנות את דעתה. היא חייבת להבין שאין מה להרגיש אשמה כשנהנים ממין, להיפך אפילו - יש לחוש גאווה, וקשה לי להאמין שאתה תצליח ליצור אצלה את השינוי לבד. במיוחד כאשר היא מאמינה שיש משהו לא בסדר אצלך...ומסרבת להכיר בכך שיש משהו לא בסדר אצלה.

יש לי רק שאלה קטנה שמטרידה אותי - הרי אתם נשואים הרבה שנים ויש לכם שלושה ילדים - האם זה תמיד היה כך? האם מעולם לא היה בינכם סקס מהנה ומספק? או שמדובר רק בתהליך שהתחיל בשנים האחרונות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• באדולינה דברי אלי

מדוכדך
    16/01/2007

תמיד זה היה כך, תמיד חשבתי שזמן יעשה את שלו וחיי המין יישתפרו. אם נהנינו? אני כן , לפחות בשנים הראשונות. היא- אף פעם אי אפשר לדעת, היא לעולם לא תגיד שהיה טוב למרות שאני יודע שהיא גומרת , למחרת אני ישאל אותה, היה טוב אתמול נכון? אז היא תענה בציניות, כן ממש טוב!
    כאילו שאסור לדבר על זה, זהו על תרחיב את הנושא, ואם אני מתעקש להמשיך לדבר על זה, אז אני יכול לדבר לעצמי, היא לא תאמר מילה.
    מה שמצחיק (לא בידיוק מצחיק אולי כואב) שהיא אומרת שאני סוטה
    מה את אומרת?
    תני עצה נשית שאני אתן לה לקרוא (אם היא תסכים)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זמן לא מרפא מערכות יחסים

17/01/2007

חוק מספר אחד: דברים שהפריעו לך "בקטנה" לפני החתונה, יפריעו לך פי 8 אחרי 10 שנות נישואים. הזמן אולי מרפא כאבים, אבל לא מערכות יחסים.

בתור התחלה - אתה ממש לא סוטה. התיאור סוטה שייך לעבריינים ואני משוכנעת שאתה אינך כזה. אני מעריכה את ניסיונותיך לשפר את הקשר, כי הכי קל זה להתייאש ולוותר אבל רק האמיצים והחזקים ינסו לפתור דברים ולהציף בעיות.

אני חושבת שהבעיה שלכם נובעת מסוג של קצר בתקשורת. אתה מנסה לשפר את חיי המין והיא משום מה מרגישה נבוכה מניסיונותיך. חיי מין הם מראה של הזוגיות, וכל בעיה שקיימת בחיי המין מתחילה הרבה לפני מגיעים למיטה.

האם אתם שותפים אמיתיים לחיים? האם יש בינכם קשרי חברות אמיתית ופתיחות? האם אתה מתעניין בחייה: איך עבר עליה יומה? האם יש משהו שאתה יכול לעשות בכדי להקל עליה? האם אתה שותף מלא לחיי הבית, מטלות הבישול והניקיון וגידול הילדים?

האם יש בינכם שיתוף פעולה מלא בחייכם מחוץ למיטה?

אשמח לשמוע את תשובותיך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו