מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התנסות בשלישיהדנה01/02/2010
שלום לכולם.
אני נשואה ובזמן האחרון מפנטזת על התנסות בשלישיה אך נרטעת מהמחשבה על התנסות עם בחורה, אני סטרייטית.
האם הגיוני שאפנטז על התנסות עם בחורה? האם יש עוד בחורות שמרגישות כך? האם זה אומר שאני דו?
במידה ונצרף בחורה למיטה ( ללא חדירה ), האם לדעתכם זה יכול להרוס את הקשר?
האם יש בנות שמחפשות להתנסות עם זוגות? או שהתנסו?
אשמח לקבל תגובות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התנסות בשלישיה
ד``ר דניאל וטלמן02/02/2010עולם הפנטזיה הוא הדלק של המיניות. זה שאת מפנטזת על בחורה נוספת אתכם במיטה בפרוש לא אומר שאת דו מינית.זה אומר שאת מפנטזת ושההיפוללמןס והאצטרובל(הבלוטות האחראיות על המין במוח) עובדות ואת בריאה ונורמלית לחלוטין.
לגבי ההשפעה על הקשר.כל שינוי משפיע על הקשר לצד זה או אחר.ממליץ לך לדבר ולשתף את בן זוגך, ולראות מה דעתו ומה הוא חושב על הנושא.
בהצלחה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי... את לא לבד.
אנונימית03/02/2010האמת שזה בדיוק מה שקורה אצלי. יש לי חבר, ו.. חשבנו באמת להוסיף אלינו מישהי...
אני חושבת שזה רק יחרמן אותי יותר אבל אני כמעט בטוחה שאני לא דו...
פשוט, לראות את חבר שלי עם מישהי אחרת ואני בטוחה גם שאני אראה שהוא לא נהנה איתה כמו שהוא נהנה איתי.. חחח זה מדהים :)
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי... את לא לבד.
אנונימית03/02/2010האמת שזה בדיוק מה שקורה אצלי. יש לי חבר, ו.. חשבנו באמת להוסיף אלינו מישהי...
אני חושבת שזה רק יחרמן אותי יותר אבל אני כמעט בטוחה שאני לא דו...
פשוט, לראות את חבר שלי עם מישהי אחרת ואני בטוחה גם שאני אראה שהוא לא נהנה איתה כמו שהוא נהנה איתי.. חחח זה מדהים :)
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה.
דנה03/02/2010.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה.
דנה03/02/2010.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמפחדת להודות
לירון04/02/2010הי - גם אני מרגישה כך.
עדיין לא מעיזה להתנסות למרות שאני ובן זוגי מדברים על זה רבות.
יש משהו מסקרן במגע של בחורה ואני סטרייטית לחלוטין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתהליך מורכב
שירן05/02/2010לדעתי לפנזט על בחורה זו לא מוזר, למרות שרובם יכחישו זאת.
העניין הוא האם להעיז או לא, היום בעקבות המודעות הרבה יותר מנסות, אני אישית לעלום לא ניסתי.
להתנסות בשלישיה זה תהליך לא פשוט שדורש ממכם בתור זוג לגלות כמה אתם סומכים ומאמינים אחד בשני.
אני מכירה 2 חברות שהתנסו עם בני זוגם ונהנו, לדעתי מכייון שזה היה רצון משותף של שני בני הזוג ולא מיתוך כניעה לרצון של השני.
בקיצור יכול להיות מעניין אך לא בטוח שהייתי מנסה, תלוי בפתיחות ואם מדובר על פנטזיה של שניכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)