משמעות הסקס אצל גברים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• משמעות הסקס אצל גברים
    אן
    05/02/2010

שלום
    יש לי בן זוג מעל שנה הוא חי מאוד רחוק ממני אנחנו לא מאותה העיר.. הקשר שלנו מאוד מסובך אנחנו תמיד מתווכחים ורבים.. פעם היו לנו חיי המין מאוד ניפלאים... אבל בחצי שנה האחרונה אני התחלתי פחות להימשך אליו זה לא שהפסקתי לאהוב אותו אני מאוד אוהבת אותו... נירא לי פשוט כול הריבים שלנו גרמו לי ליריד בחשק המיני.. תמיד הייתי בן אדם שלא כולכך מתלהב ממין מספיק לי פעמיים בשבוע מעבר לכך אני פשוט לא רוצה... מיצידו לשכב 4 פעמים ביום.. אבל זה כואב לי ואני לא רוצה הייתי רבה איתו ומנסה להסביר לו שאני לא מכונה אני בן אדם... תמיד אם הוא מנסה ואני לא נותנת לו הוא ישר נעלב עליי ולא מדבר איתי חצי יום וזה ממש פוגע בי כי אני מרגישה שהוא מכריח אותי לעשות משהו שלא כיף לי ולא נוח לי... אם אני לא יתן לו אז הוא יעשה לי פרצופים כול היום... ואם אני יתן אז הכול יהיה טוב ויפה... ניהלנו שיחה על זה.. הוא ניסה להסביר לי מה היא משמעות הסקס אצל גברים הוא אמר שכולם ככה!! שאין גבר שלא חושב על סקס 80 אחוז מהיום... ואם הוא לא שוכב יותר משבועיים אם מישהיא אז הוא מרגיש מדוכא ושזה ממש פדיחה לו.. אצלי זה כבר עבר לשלב הריגשי התחלתי ממש להיפגע עליו... אני מרגישה מנוצלת.. אני לא מרגישה תמיכה והבנה מיצידו רק עלבונות.. כמו: תגידי תודה שאני מתאפק אני רחוק ואני גבר יש לי צרכים זה נורא קשה להחזיק מעמד בלי לשכב שבועיים ולא לבגוד בך להישאר נאמן!..(אם אתה אוהב אז אתה לא אמור להיתאפק לא לבגוד) או ש: אם היינו רואים אחד תשני פחות אז כנירא שהקשר הזה לא היה מחזיק מעמד (אם אתה אוהב בן אדם לא משנה כמה רחוק תיהיה עדיין תישאר נאמן ותואהב אותו בשום פנים ואופן לא תיפרד ממנו כי הוא לא יוכל למלא את צרכיך) עוד הוא אמר לי שהסקס אצלו זה במקום הראשון ורק אז אני... זה נורא פגע בי הרי איך בן אדם שאוהב יכול להגיד שאהבה במקום שני וסקס זה במקום הראשון אצלו?? מילא אם זה סתם בן אדם ששוכב איתך בלי שום מחוייבות אז ברור שסקס אצלו קודם מאשר אתה... אבל כשבן אדם שאוהב ומתכנן להיתחתן איתך אומר לך כזה דבר זה נירא לי לא בסדר!?
    ממש רבנו הוא לא מבין אותי ואני לא מבינה אותו הוא אומר לי שהוא נורא אוהב אותי אבל אצלי זה לא מתחבר איך הוא יכול לאהוב ולהגיד לי כאלו משפטים??
    לדעתך זה נורמלי??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    משמעות הסקס אצל גברים

הוספת תגובה

• יש לי הערה בקשר לזה

יובל
    07/02/2010

קחי בחשבון שאחד הדברים שלרוב עוברים בראש של גבר (באופן אוטומטי, פסיכולוגי, ביולוגי וכו') כשבת זוגתו מסרבת לשכב איתו (ולא משנה מאיזו סיבה וכמה פעמים הם עושים את זה בד"כ) -
    זה שהיא עושה את זה מסיבה שהיא כבר לא מוצאת אותו כ"כ מושך. ואז זה מכניס לו מחשבות לראש בלופ, ויכול לעורר אצלו כעסים ודברים אחרים...

יובל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• משמעות הסקס בגברים

ד``ר דניאל וטלמן
    07/02/2010

ראשית קשה להכליל, גם לא יהיה נכון לדבר על משמעות הסקס אצל כלל הנשים.
    באופן כללי: יש לזכור "יחסי מין הם מין של יחסים" ובכל מערכות היחסים שיש לנו גברים ונשים עלנו לנהוג בהתחשבות הדדית.
    מדבריך עולה שהחשק והעניין המיני שלך נמוכים יותר מאלו של הגבר עליו את כותבת.זו לא סיבה לפגיעה בך, זו לא סיבה לומר את הדברים המניפולטיבים והמאיימים שהוא אומר, ואת לא אמורה לקיים יחסי מין עמו רק כדי שהוא יהיה רגוע. מה איתך? מה גורם לך נחת הנאה ושמחת חיים? האם הוא מנסה לחשוב על כך?
    נכון שלמין יש חשיבות ומרכזיות אצל הרבה מאוד גברים, אך אי אפשר ולא נכון לחייב אף אחד לשתף פעולה במקום המיני אם הוא או היא מרגישים לא טוב ומנוצלים.
    בברכה,
    ד"ר דניאל וטלמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו