מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חדירהחסויה07/02/2010
אני ובעלי זוג דתי אז במשך השבועיים שאני מותרת אנו שוכבים כמעט כל יום.
ברוב הפעמים אני מרגישה חדירה אך ישנן פעמים שאני לא מרגישה שהאיבר מין ממש חודר. זה בסדר ותקין?
שאלה נוספת- באחת הפעמים שאני ובעלי היינו במיטה ואחרי שעשה לי ביד אמר לי שנזכר במשהו לא קשור ,שאלתי אותו במה ואמרתי לו שיספר לי והוא אמר שכשהיה בצבא ראה שני חיילות מתנשקות וזה גירה אותו. אני קצת נעלבתי וכשאמרתי לו שזה לא במקום הוא אמר "אני חושב רק עלייך במיטה ובכלל פשוט זה עלה לי". אני יודעת שהוא אמין ואוהב אותי מאוד אבל נפגעתי מזה.
מה לדעתך הייתה כוונתו?
תודה רבה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חדירה חסויה
ד``ר דניאל וטלמן07/02/2010בהמשך לשאלותיך: התחושות והרגשות הקשורות במין הן דינמיות ומשתנות, יש מצבים שמרגישים יותר ויש ימים שפחות.יתכן כשאת רטובה ומגורה את חובה את החדירה באופן שונה ממצבים שאת פחות.
בסיפור עם בעלך נראה לי שהוא שיתף אותך בעולם הפנטזיות והדברים המעוררים אותו מינית. אני סבור שהדבר מרמז על קירבה ואינטימיות. התיאור לא על חשבון אהבתו אליך כך שיהיה נכון להקשיב ולברר עמו מה ואך מעניין לו במין.
בברכה,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)