מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- משהו מוזר שקרה לילסמדר10/10/2007
בעלי עמד לצידי באולם האירועים. לפתע ניגש אדם שמכיר אותנו , עמד מולי כמטר והביט בי לעינים (התעלם מבעלי) כאילו הביט באיזה נוף יפה ומעט חייך. אותי הוא מיגנט , הבטתי בו חזרה בהשתוממות (הצטערתי שלא שאלתי אותו מדוע אתה מביט כי הייתי כאילו בשוק) ולאחר מכן נשברתי חייכתי אולי מתוך מבוכה והגבר פנה לדרכו לחפש את אשתו באולם האירועים. מה זה צריך להיות ואיך יש אומץ להביט באישה בערך כדקה בלי הפסקה ליד הבעל?? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אם אני בעלך....
יריב10/10/2007אני זורק אותו משם בליווי שני שפיצים לרקה. מה זה לעמוד מול אשתי ולעשות לה עיניים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיריב??
לסמדר11/10/2007ערב טוב יריב. אז אני לא יודעת מדוע בעלי עמד כמו איזה שמוק ולא הגיב. אולי לא נעים לו כי הוא ידידו. הגבר הביט בי כמו שמביטים לאיזה נוף יפה, האם זה נקרא המושג שמשתמשים היום "לעשות עיניים"? אם כן, אז סוף סוף אני יבין אחת ולתמיד מה פירוש המושג לעשות עינים. א. נראה לך יריב שהוא נישא בצורה כזו לחזר אחרי??? ואם כן, אני לא מבינה דבר אחד, איך יש לו האומץ לעמוד מולי ולהביט בי כאילו שבעלי לא קיים, מה עוד שבעלי עומד לצידי כל הזמן, האם התחרפן? האם שם פתאום קצוץ על בעלי? הוא גם לא דיבר איתי מילה אחת, רק הביט לעיני ומעט חייך. אני מצטערת בדיעבד, שלא שאלתי אותו בנימוס: האם קרה משהו??? ולראות מה הוא יגיד. שנינו שתקנו. אני פשוט הייתי עמומה והוא כאילו היפנט אותי, וכל הזמן הבטתי בו חזרה כי חשבתי שהוא הולך להגיד משהו, אז למרבה הפלא רק הביט בעינים שלי. לא נתקלתי במוזריות כזו בחיים שלי. הייתי המומה ונבוכה, לכן הגבתי בחיוך, וברגע שאני חייכתי הוא הלך וחיפש את אשתו באולם האירועים. מה אתה אומר על זה???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפתרון
ירון11/10/2007צרי קשר סמדר [email protected]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא יודע מה להגיד
יריב11/10/2007אולי הוא ניסה לעשות לך עיניים, אולי סתם לבחון את היכולת שלו עדיין "לשחק את המשחק". בכל מקרה, זה לא מוזר - רק דבר נורמלי שקורה בין שני המינים, ולפעמים יש הפתעות בחיים... אגב, אמרת שהוא ידיד של בעלך, אז זאת אורמת שהיכרת אותו? חוץ מזה - אפשר לשאול אם חשת שאת נמשכת אליו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיריב
לסמדר11/10/2007היי יריב.
אם כך אם הבנתי נכון מדבריך, הגבר ההוא פשוט ניסה לחזר אחרי.??, אולי סתם התלהב ממני?
מה שאני לא מבינה מכל הסיפור, איך יש לו האומץ להביט בי הרבה זמן בנוכחות בעלי. בעלי לא היה מעז להביט באישה הרבה זמן קל וחומר ליד הבעל???????? ,אני פשוט בשוק. בעלי לא אמר לי בנידון מאומה, יתכן וזה גם הביך אותו. לשאלתך: אם הוא מושך אותי? מושך, אך לא ברמה שאני כל היום חושבת עליו ולא ישנה בלילות. זה לא. אין ספק שהוא גבר מושך אך לא ברמה מטורפת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמממממ...
יריב11/10/2007אולי הוא ניסה לחזר, קשה לי לדעת מכאן ואולי, כמו כשאמרתי הוא רצה קצת לפלרטט ולראות שהוא עדיין יכול להתקרב לבחורות. אולי הוא רצה שאשתו תקנא. אל תהיי בשוק - אנשים עושים דברים מטורפים הרבה יותר. רק תציצי כאם בכל מה שהסקסמאנייקים כותבים - עולם שלם של בגידות, רובו הזוי ווירטואלי נמצא כאן. אגב כמה זמן את נשואה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיריב
לסמדר11/10/2007אהלן. אני שוב חוזרת ושואלת, אז מה אם הוא מכיר את בעלי, איך הוא מעיז לעמוד ולהביט בעינים שלי, שכשבעלי עומד לצידי. מה אין לו טיפת כבוד לבעלי?. בעלי בחיים שלו לא היה מעיז לעמוד ולהביט באישה זמן רב (אפילו דקה זה הרבה) ועוד בנוכחות הבעל. איזה אומץ יש לגבר חבל"ז.
אני נשואה כ-10 שנים, אני לא מעוניינת יותר לדברי על נישואי, שהם טפו טפו טפו בסדר ושימשיכו להיות כפי שהן היום - תודה לאל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיקירתי
יריב11/10/2007מאיפה אני יודע מה הוא רצה? אולי הוא רצה אותך, דמיין אותך ערומה איתו באותו לילה ואולי הוא היה שיכור ואולי הוא סתם עבר לידיך וחשב שאת דומה למישהו שהוא הכיר לפני 20 שנה. הכל יכול להיות ואם היה לו אומץ להסתכל לך בעיניים - סחתיין עליו. מה הוא רצה? למה לא תתקשרי לשאול אותו? נרהא לי שזה מאוד מסקרן אותך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיריב אתה לא חושב שאתה קצת מגזים
אורית14/10/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת ממש רפטטיבית ו OCD
Danydine11/10/2007די סמדר או כל כינוי אחר שבחרת לך היום, וצאי המחזרה הבלתי פוסקת של אותו הסיפור כמעט באותה צורה. אפילו חכמה די לשנות אותו קצת.... צאי מהדבר בבזוי הזה ןלכי צעד קימה... יש עוד הרבה דגים במים חוץ מהבטלן הזה שכן ולא מחליף איתך מבטים בכביש, על המדרכה, ובאירוע...
צאי מהשטויות ותפיסיק להיות כפייתית בנושא.
ערב טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלסמדר
14/10/2007הי חמודה, מה את רוצה להגיד ומה את רוצה לשאול? עקבתי קצת אחרי ההתכתבויות שלך לאחרונה ונראה לי שאת כל הזמן חוזרת לאותו נושא. מה מטריד אותך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת לא חושבת שאולי לבעלך יש חלק בעני
יונית15/10/2007תחשבי על זה
זה יכול להיות מעניין ומדליק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליונית
לסמדר15/10/2007היי יונית. מה הקשר לבעלי בעניין?. האיש הזה עמד כמו איזה שמוק והביט בי לעיניים במרחק של כמטר ולא הזיז לו בכלל שבעלי עומד לצידי, הנקודה הזאת תמוהה בעיני, כי זה לא התנהגות נורמטיבית. נגיד ותגידו שרצה לבדוק, להתחיל לחזר, התלהב ממני וכד'- נגיד! תהרגי אותי : איך עושים זאת ליד הבעל.????????????. אני בדיעבד הייתי צריכה מייד לשאול אותו: "האם רצית משהו"???? , אבל זה לגיטימי כשאדם מקבל שוק וטבעי שציפיתי שאולי רוצה לומר לי דבר מה אז המשכתי להביט בו, הבטתי בו בפליאה והוא מעט מחייך אלי ושותק. וברגע שחייכתי הלך לדרכו. דיברתי עם בעלי על כך, גם בעיניו זה מוזר הדבר. יום טוב לכולם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)