רמת חשק לא תואמת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רמת חשק לא תואמת
    דני
    07/02/2010

שלום

אני נשוי 7 שנים ואוהב את אשתי. לצערי רמות החשק שלנו לא תואמות בעוד אצלי רמת החשק גבוהה מאוד אשתי די קרירה. איך מתגברים על הפער? אני מוכן לנסות הכל כדי שהיא תידלק.
    איך אומרים לה שאנחנו צריכים ייעוץ מיני לדעתי מבלי שתיפגע?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רמת חשק לא תואמת

הוספת תגובה

• לרועי

שלי פסטרנק כץ
    08/02/2010

אני מניחה שאשתך מרגישה שהצרכים המיניים שלכם אינם תואמים. היא וודאי מרגישה שאתה מעוניין בסקס יותר ממנה.

הייתי מציעה למצוא זמן מתאים שבו אפשר להעלות את הנושא לשיחה נעימה, אפילו תוך כדי סקס.. אתה יכול ללחוש לה באוזן שאתה כל כך אוהב אותה ונהנה לשכב איתה והיית מוכן לעשות המון כדי לדעת מה באמת עושה לה נעים ומה היא אוהבת. תוך כדי אתה יכול להוסיף ששתמח ללכת יחד איתה ליעוץ מיני לא ממקום של בעיה אלא מתוך רצון לשפר, ללמוד, לרכוש טיפים שמתאימים לסנו החיים שלכם. תגיד לה שאתה רואה בזה מסע לחיזוק הזוגיות ואל תדבר על הנושא כעל בעיה שזקוקה לפתרון אלא על העשרה של חיי הזוגיות בעזרת איש מקצוע.

גם תלמידים מוצלחים מאד נעזרים במורה פרטי כדי ללמוד טריקים מוצלחים שיעזרו להם להתמודד עם חומר חדש.. (:

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו