גמירה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גמירה
    נועה
    08/02/2010

הי שלום
    אני חרדית נשואה 4 שנים(26)

אני מאוד נהנית מהסקס עם בעלי אבל אני לא מגיעה אף פעם לשפיכה
    ראיתי בסרטים שיש כזה דבר שאשה גומרת עם שפיך ורציתי לדעת האם זה אמיתי או סתם זיוף

אני נהנית מאוד בסקס עד לשלב מסוים שבו אני מרגישה שאני רוצה לסיים
    ואז אני מסמנת לבעלי לגמור
    כל התיאורים על התכווציות , צמרמורות וכאלה לא קיימות אצלי
    האם בכלל זה נקרא שאני גומרת?

אגב רוב ההנאה שלי היא לא מהחדירה אלא מהדגדגן

תודה רבה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גמירה

הוספת תגובה

• את לא לבד

בני - ילד טוב
    08/02/2010

הרבה נשים לא מגיעות לאורגזמה בזמן קיום יחסים,
    חשוב שתדעי כיצד לענג את עצמך לבד ואח"כ להדריך את בעלך לאט לאט מה עושה לך טוב,
    שפיכה נשית נדירה מאוד אולי 1 למיליון, בסרטים לרוב זה איזה שהוא טכניקה ועריכה ויזואלית בלבד,
    תתחילי עם הלמידה אולי בעזרת ספר עינוגי אישה ועוד,
    ב ה צ ל ח ה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לחרדית החרדה..

שלי פסטרנק כץ
    10/02/2010

שלום לך,

שפיכה נשית אינה דבר שכיח.
    על פי מחקרים + תיאורים חיים מפי נשים שאני פוגשת בסדנאות שאני מעבירה עורכת היא מתרחשת רק אצל כ 15% מכלל הנשים. יש נשים שמדווחות שלאחר הסבר מפורט ששמעו או קראו, ורצון לחוות את אותה שפיכה הן אכן מצליחות להגיע לכך. אבל שוב, מדובר במעט מאד נשים.

אורגזמה היא אותה תחושת סיפוק מרגשת שאת חווה באקט המיני,. לרוב אחריה את מרגישה מסופקת ורגועה. יש נשים שגם אחרי האורגזמה מתעוררות ורעבות לעוד (:

זה בהחלט בסדר ונורמלי שאינך מגיעה לשפיכה, זה לא אומר שלא חווית אורגזמה, אבל זה שאת מדגישה שאת מגיעה לשלב שבו את מסמנת לבעלך לגמור ואינך יכולה יותר דווקא נשמע כמו רגע לפני חויית האורגזמה.
    האם את חווה אורגזמה? לפי התיאורים שלך כנראה שלא. יש אימרה שטוענת שאם אינך יודעת האם חווית אורגזמה כנראה שלא חווית אותה, עם זאת ישנן דרגות שונות של אורגזמה.

מה שאני אומרת במילים מדוייקות יותר, זה שנשמע שאת קרובה מאוד לחווית אורגזמה אבל עוצרת אותה שניה לפני מאיזה שהוא חשש לא ברור. אולי פחד מאיבוד שליטה? אולי חשש מבריחת שתן?

בכל מקרה, למרות הכל את מספרת שאת נהנית וזה מה שחשוב, אני מניחה שעם הזמן ככל שתהיי רגועה יותר ומשוחררת יותר, תרשי לעצמך להתמסר לחוויה ותוכלי גם לחוות אורגזמה עוצמתית (:

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו