מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חשוב...חסויה09/02/2010
אני בחורה דתיה לאומית בת 25. נשואה כבר שנה...
מההתחלה היו ביני ובין בעלי ויכוחים וריבים וזה לגיטימי לשנה הראשונה רק שאצלנו זה במינון גבוה ומגיע למצבים קשים: בעלי לא היה בבית 5 ימיחם!
אני מודה שאני בריבים לא מגיבה יפה אלא מרימה קול ובוכה וזה נמאס עליו לטענתו.
אני יותר חזקה ממנו בדת ואני כבר מעדיפה לא לראות תוכניות לא צנועות והוא רואה. אני מעירה בנושא דת והוא טוען שנמאס לו מזה.
באחד הויכוחים שלנו השבוע הוא אמר נמאס לי שאת לא מרוצה תמיד ורק מבקרת אותי ואמר נראה לי דעדיף שנפרד אני נבהלתי כי אני אוהבת אותו ולא רוצה להרוס לנו את החיים. הוא אמר אני לא אוהב אותך. אחרי 5 דקות הוא אמר זה היה בשעת כעס לא התכוונתי אני אוהב אותך מאוד.
אני כן הרגשתי עוד כשהיינו חברים שהוא אוהב אותי ותמיד אני מרגישה כך, בגלל זה התחתנתי איתו.
הלב שלי נקרע כשהוא אמר שהוא לא אוהב.תייעצו לי מדוע הוא אמר זאת?מה גרם לוו? בשעת כעס אומרים פליטות כאילו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני חושבת שזו כן התנהגות נורמלית
סבטה09/02/2010שלום לך
לפי דעתי אין שום דבר נורא שמדי פעם תשלמי גם על היציאות שלכם תחשבי שאולי הבחור פשוט רוצה לראות הוכחה שאת לא רק רוצה לנצל אותו אלא שבאמת מעניין לך איתו. וחוץ מזה הכי טוב כשבני זוג שווים וכל אחד משקיע באופן שווה פחות או יותר בכל אספקט של זוגיות. השאלה באמת מה את מחפשת אם טוב לך איתו והא מענין אותך ויש בינכם תקשורת טובה על תטרידי את עצמך יותר מדי בנושא של כסף.
אז שיהיה לך בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה דילגו עלי?
חסויה10/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחשוב מאד
שלי פסטרנק כץ10/02/2010
אכן, בשעת כעס אומרים המון דברים שמרגישים בזמן כעס.
באופן טבעי כשמישהו מכעיס אותנו ומוציא את עצמינו מדעתנו.. אנחנו ממש לא אוהבים אותו באותו הרגע. מיד לאחר מכן, כשענן הכעס חולף אנחנו פנויים כדי להבין שהכעס נבע מעצם הפגיעה מאדם אהוב. לכן, כשהוא אמר לך שהוא לא אוהב והתנצל על כך הוא כנראה דיבר מליבו.
רק את יודעת ומרגישה מה הוא מרגיש כלפייך באמת.
נכון, בשנה הראשונה רבים המון.. גם בהמשך.
החוכמה היא לדעת להתווכח ולא לפתח כל נושא שבו יש חילוקי דיעות לריב קולני ובלתי הפיך.
אני מייעצת לכם לנסות להגיע לשיחה בוגרת שבה תרשמו לעצמכם כללים לוויכוח בונה שיחזק את הקשר ולא יפרום אותו.
אמרי לו מה שכתבת לנו כאן, שהוא חשוב לך, שאת אוהבת אותו ושאת מרגישה שאת לא יודעת לריב ושתמחי אם הוא יוכל לעזור לך לשנות את ההרגל הזה.
אם לא תצליחו לבד, תמיד ניתן לפנות למאמן זוגי שילמד אתם כיצד להתנהל נכון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)