מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עדין בתולהאלינור09/02/2010
שלום אני בחורה בת 24 ואני עדין בתולה זה לא שאני מסורתית או משהו בסגנון פשוט איכשהו מעולם לא היה לי קשר רציני וגם לא סטוצים לכן לא יצא לי לקיים יחסי מין עם אף אחד ועכשיו עם הזמן התחלתי ממש להיתבייש בזה וזה גם מפריע לי יש לי כבר חבר 4 חודשים שממש מוצא חן בעיניי ועוד לא שכבנו מהסיבה שאני ממש מפחדת עכשיו מיחסי מין. ניסינו פעם אחת וזה לא הצליח הוא פשוט לא הצליח להכניס כי הוא אמר שהשרירים שלי מתוחים ואני לא מישתחררת ולכן אי אפשר להכניס אני חייבת לציין שהוא לא יודע שאני בתולה והוא לא לוחץ עלי לקיים יחסי מין בכלל פשוט אני לא יכולה לספר לו אין לי אומץ אני סוג של מיתביישת בזה איך אתם חושבים שהוא יגיב?? הוא לא יבהל או ירתע מיזה שאני בתולה?? איך בנים מגיבים לזה שבחורה בת 24 עדין בתולה??? וגם מה עליי לעשות כדאי להישתחרר מהפחד הזה??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדין בתולה
ד``ר דניאל וטלמן10/02/2010אלינור שלום,
קראתי את דברייך ואני סבור שיהיה הכי טוב למצא זמן נוח ומתאים (לא במיטה) ולספר את לחבר שאת בתולה ומעט חוששת.אין לך במה להתביש
אם החבר אתך כבר 4 חודשים אני בטוח שגם את מאוד מוצאת חן בעיניו.לשתף אותו זה אינטימי ונכון. זה שהוא לא לוחץ לקיים יחסי מין מראה שהוא לא מלחיץ אותך היכן שהוא מרגיש שקשה לך. אני משוכנע שהוא יגיב בחיבוק וקבלה והדבר מאוד יקל עליך.
מה שיעזור לך להשתחרר מהפחד, זה לספר לחבר, ולנסות להתקד במין מהנה מגרה ונעים ללא ניסיון חדירה משך שבועיים! הכיווץ והמתח בשרירים לפני החדירה מאפיין מצבים והסטוריה כמו שתארת, במידה והמתח השרירי ואי יכולת החדירה לא ישתפרו, פני לטיפול סקסולוגי, שיאבחן את הבעיה וניתן לפתור אותה בוודעות.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני בתולה ...
נטשה23/04/2010שלום רב רציתי לבקש עצה קטנה מימך
אני בתולה ואני וחבר שלי כבר 8 חודש ביחד ועדיין לא שכבנו בזמן האחרון הוא רומז לי ללישכב איתו ואני עדיין לא מוכנה ...
אני נורא מיתביישת לישכבר איתו מפדח אותי להראות לו את הגוף שלי ..
לא שיש לי משהו בגוף שאני צריכה להסתיר אלא פשוט אני מיתביישת ..
חברות אמרו לי שאם נשכבר אז שלא יהיה אור זה עוזר ..
מה אני יכולה לעשות בקשר לזה שאני מייתביישת ומיתפדחת ?
מקווה שתעזור לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאלינור
שלי פסטרנק כץ10/02/2010
אלינור יקרה,
אני חושבת שזה שלא מצאת לנכון עד עכשיו לקיים יחסי מין אומר שעדיין לא הרגשת קירבה מספקת למישהו על מנת להרגיש מספיק בטוחה להתמסר אליו וזה בהחלט בסדר. אני לא רואה שום סיבה להתבייש בכך, להפך.
עדיף היה שתקיימי יחסי מין רק כדי להיפטר מהבתולין? אני לא חושבת ככה.
אנחנו כל כך נתונים ללחצים חברתיים ול "מה נכון מבחינה חברתית" עד כי רבים מאתנו עושים דברים מסויימים רק בכדי להחשב "בסדר".
יש לך חבר 4 חודשים ואני חושבת שכדאי שתשתפי אותו במה שאת מרגישה ותהיי כנה איתו, זה הבסיס הכי נכון לקידום היחסים. כיצד הוא אמור לדעת? האם את מצפה שהוא ינחש?
חפשי רגע מתאים של קרבה שבו תספרי לו שאת מאד רוצה לשכב איתו אבל מכיוון שלא התנסית בזה בעבר את כנראה קצת חוששת.. ספרי לו שאת תשמחי שהוא ידריך אותך..
אין לך ממה לחשוש. את שואלת מה הוא יחשוב עליך.. אין דרך לדעת מלבד להעלות את הנושא ולגלות בעצמך. כל גבר יקח את זה אחרת. אני מניחה שאם הוא אוהב את מי שאת ומה שאת הוא לא יסכים לפספס אותך בגלל עניין שכזה. אולי הוא אפילו יפתיע וימצא בזה יתרון שהוא הראשון.
כל דבר ראשוני יוצר אצלנו חשש מסוים אך לפעמים הגוף משדר לנו משהו שאנחנו לא מסוגלים להודות בפני עצמינו שאנחנו לא מעונינים לעשות.
הרבה אנשים משתמשים ב "פחדים" כדי לא לעושת משהו שהם פשוט לא מעונינים בו באמת.
חשבי עם עצמך קודם האם את באמת רוצה לקיים יחסים או רק בגלל שיש לך הזדמנות את רוצה לנצל אותה.
יכול להיות ששיחה עם סקסולוג/ית או יועצת מינית תוכל לעזור לך להבין עם עצמך מה החששות האמיתיים שעוצרים מבעדך לגשת אל המשימה ה"קשה" הזו..
נשמח לשמוע ממך בהמשך כדי לדעת איך התקדמו העניינים.. בהצלחה (:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגברים אוהבים את זה ויתנהגו יותר בעד
סיסי23/04/2010להיות ראשון חלק מהגברים דווקא ימשכו לזה
וחלקם ינהגו לפעמים בך כחרסינה שנזהרים לא לשבור
אבל לכל הגברים זה כמו מחמאה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)