מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דיון על שליטה - סקסחנון10/02/2010
היי לכולם ,
אני גבר בן 23 עם חברה בת 18 .
יש לי איתה את הסקס הכי מדהים שיש ...
תמיד הייתי אומר לעצמי שאני גומר מהר וכו' כי באמת כשאני נכנס לזה ואני מתחיל להגביר קצב
אני מתקרב בצעדי ענק...
יצא לי ששכבתי איתה לפני שבועיים במשך שעתיים כמעט אבל היה סקס ללא אורגזמה לא מצידי ולא מצידה.. וזה היה הדבר הכי נעים שיכול להיות. הכל היה איטי ונעים.. ובעיקר מלא נשיקות וחיבוקים .. והרבה נשימות.. אבל אורגזמה לא הייתה שם ..
העניין הוא שמכוון שהיא לא מסוגלת לגמור מהדגדגן אלא רק מחדירה הדבר מעט מתסכל אותי..
כי אני לא מסוגל להגביר את המהירות מבלי לגמור...
צר לי אבל הפתרון לדעתי הוא לא "שהיא תרד לך ואז תשכבו כשזו הפעם השניה שלך"...
אשמח לתשובה יותר עניינת ואולי בעלת אופי טריקי כזה או אחר שיוכל לעזור לי בשליטה.
בתודה ,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מישהו מוכן להגיב? לענות ?
חנון11/02/2010מישהו!?
הרגשה של התעלמות טוטאלית..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחנון הרומנטי
שלי פסטרנק כץ11/02/2010
שלום לך,
מהשאלה שלך אני מבינה שההנאה הגדולה שלך היא מחווית המגע.הליטופים, הנשיקות, הנשימות המשותפות. עושה רושם שאתה ממש מאוהב בבחורה שלך וזה מקסים.
ומה איתה? למרות שכתבת שהיא גומרת רק מחדירה הוספת וכתבת גם שבאותה פעם גם היא לא גמרה. איך הייתה החוויה שלה מהעניין? מה היא הרגישה?
אין טריקים להחזקת זיקפה חזקה בחדירה למעט אימון.
יתכן והתשוקה החזקה בליווי שפשוף איבר המין שלך בחדירה מביאים אותך לגירוי חזק כל כך עד שאינך מסוגל להתאפק עוד.
ומה יהיה אם תמשיכו לעשות סקס מהסוג הזה? של ליטופים ונשיקות ממש כפי שעשיתם, רק שבסוף גם תחדור אליה.
אני מניחה שמרוב גירוי של המשחק המקדים, לא תצטרך להחזיק זמן ממושך של זיקפה כיוון שהיא תהיה מספיק מגורה כדי שאיך שתחדור היא כבר תהיה קרובה לגמירה.
אז, תוכלו אפילו לחוות אורגזמה משותפת.
מה אתה חושב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיא נהנתה
חנון13/02/2010חיבקה ונישקה ואמרה שהיה לה ממש כיף.
וכן למרות שלא הייתה אורגזמה..
האמת שהיה לי בדיוק את אותו הדבר אתמול,, שכבתי איתה שעתיים בדיוק באותו אופן..
אבל שוב אני גמרתי והיא לא..
הכי עושה לה את זה זה לעלות הילוך ובעצם לעשות את זה מהר יותר.. מה שמביא אותי לגמירה מאוד מהר.. ולכן אני מעט..
בנוסף שוב אני מאוד אוהב לרדת וגם זה לא עושה לה את זה , היא לא גומרת מהדגדגן..
מתסכל אני חייב לציין..
בפרט שאני אוהב אותה מאוד..
השאלה היא מה כן אני יכול לעשות?
שנינו נהנים מאוד מהסקס אבל שוב אין אורגזמה ..
(לפעמים אני חושב ואומר לעצמי אולי באמת ההעדר אורגזמה הזו זה עניין שולי.. אבל אני גבר ולא כך נראים בעיני פני הדברים.. )
ואגב יש גירוי של לא מעט זמן לפני... זאת ומרת אני לא מפסיק לנשק אותה או לחבק אותה וללטף אותה .. ואני מאוד נהנה לשמוע אותה..
וגם מעבר לזה , משחק עם האצבעות לאט או מהר אבל עדיין לא מספיק..
עד היום יצא לי שרק פעם אחת היא גמרה.. ושוב זה די מתסכל..
השאלה היא מה את מציעה שאני אנסה ואעשה?
איזה סוג ש אימון? מה עלי לעשות בענייין בשביל לשלוט בזה יותר טוב?
תודה רבה על התגובה .
(אני ממש צריך אותה)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשליטה בשפיכה
ד``ר דניאל וטלמן13/02/2010התאור שתארת בשאלתך של סקס ממושך עם חבוקים והמון מגע, זה הכיוון שיכול לעזור גם עם השפיכה המהירה.
אין טריקים! ניתן ללמוד דרך הדרכה בטיפול לשלוט בשפיכה ולדחות את המהירות שהפליטה מגיעה. התכניקות הן התנהגותיות ויעילות.
בינתיים התמקד במין המצויין שיש לך עם חברתך.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפי תשובתך
חנון14/02/2010זאת אומרת שאין מנוס מלקבוע פגישה בשביל לדון בזה?
אין אפשרות לעלות רעיונות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחנון המתוסכל
עמי19/02/2010בדיוק בשבילך תמצא בחנויות הסקס או בהזמנה באינטרנט סוג של כובעונים מלטקס שגם מכהים תחושה וובאותו זמן יעשו לה מאד נעים שם. ואחרי שהיא גומרת תחלוץ ותתחיל להנות בעצמך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)