מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לוויטרה 100 מגאייל10/02/2010
היי יברצוני לשאול האם אפשר לחתוך כדיור לוויטרה100 מג ל-2 למרות שבאריזה כתוב שלא אך ורק כדי לחסוך?2 האם אחרי נטילת הכדור ולאחר שאני גומר פעם אחת ובהנחה שהכדור משפיע ל-4 5 שעות האם אפשר לבצע עוד אקט -כאשר במצב רגיל ללא הכדור אני יכול לקיים יחסים רק פעם אחת?מבחינת זקפה.אני בן 40 יש לציין וסובל מחרדת ביצוע כאשר נטלת את הכדור בפעם הראשונה 100 מל באישור רופא ההתה לי זקפה חזקה אך לא הצלחתי לגמור בשעה של אקט...מדוע?תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאייל
שלי פסטרנק כץ11/02/2010אני לא מבינה גדולה בלוויטרה כך שאת התשובה המלאה אשאיר לד"ר דניאל אך לעניות דעתי הסיבה שבגללה רושמים לא לחצות את הכדור היא מכיוון שהחומר שנמצא בכדור לא מחולק באופן זהה ויתכן שתיקח חצי כדור שבו אין ריכוז מספק של החומר שאמור להשפיע... זה בטח לא אמור לפגוע בך אלא רק לא להיות יעיל כפי שתצפה.
חרדת ביצוע היא תופעה שכיחה אצל הרבה מאד גברים. אין ספק שהכדור עוזר אך הייתי מייעצת בנוסף לפנות ליעוץ מקצועי על מנת לטפל בשורש הבעיה.
בינתיים, אם קיבלת מרשם כדאי שתוועץ ברופא.
הייתה לך זיקפה חזקה עם הכדור וזה אומר שהכדור השפיע עליך טוב שזה נהדר. מדוע לא הצלחת לגמור באקט של שעה? אולי היית מרוכז בלהנות מחווית האורגזמה החזקה שהשגת ולא היית מחובר לגירוי המיני בזמן האקט.
כדי לחוות אורגזמה עליך להיות מרוכז בתחושות, במגע בהתרגשות מבת הזוג ובגירוי שאתה חש מכל אלו.
מצד שני, נשמע לי די נחמד שיכולת להחזיק מעמד שעה שלמה. אולי אם במקום להתרכז בלגמור תתרכז בלפנק את בת הזוג שלך ולהנות מהפסלון החדש שהעמדת לכבודה במרכז הגוף שלך... אולי אז תהיה מגורה כל כך ותחווה סוף סוף את האורגזמה המיוחלת.
שכחת לציין איך השפיע העניין על בת הזוג? מה היא הרגישה/ אמרה/ עשתה
נשמח לשמוע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)