מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חוסר נסיון מיני-לשליאורלי12312/02/2010
היי שלי,
יש לך טיפים ממש טובים, אשמח אם תעני לי גם לשאלה הזו.
הבחור שאיתו אני יוצאת גילו 29 אך הוא לא בעל נסיון מיני עשיר, היו לו רק מעט מערכות יחסים, שום סטוצים, בקיצור שכב עם 2 נשים בחייו, והראשונה בגיל 25...
הוא הראשון שלי...(אני בתחילת שנות ה20 )
בואי נגיד שעם הבחורים הקודמים שהיו לי לא הייתה חדירה אבל היו דברים אחרים, הרבה גיוון, בקיצור היה לי כיף....
אבל איתו זה מאוד משעמם, אז נכון שבגלל ששכבנו כולה 2 פעמים ולי זה נורא כואב אז בקטע של החדירה אני כרגע לא נהנית.. אבל לגבי שאר הדברים אני כאילו מרגישה שאין לו מספיק נסיון, למשל כשהוא יורד לי, אנילא מרגישה כזאת הנאה... כנ"ל כשהוא עושה לי ביד לפעמים הוא עושה את זה קצת כואב, תחוושה כזאת כאילו הוא לא בדיוק יודע מה לעשות, והוא עושה לי ביד ממש מעט, פעם אחת ממש קצרה וזהו! להבדיל ממני אני עושה לו ביד ממש ממש הרבה...(כבר פיתחתי שרירים מזה:-)
בקיצור מה לעשות לדעתך?
אה, וגם בעניין תנוחות, זה נורא משעמם, הואכל הזמן שוכב על הגב ואני מלמעלה, וזה ממש משעמם:-( אוף מצד אחד בד"כ כל בעלי הנסיון העשיר הם זיינים שמחפשם עוד זיון, ומצד שני אלו חסרי הנסיון מחפשים קשר רציני אבל אין להם כמעט נסיון:-( (מסקנה שלי:-) )
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאורלי
שלי פסטרנק כץ15/02/2010הי אורלי,
המסקנה שלך בהחלט משעשעת..נשמע הגיוני שאלו עם הנסיון מחפשים להרחיב אותו ואלו בלי הנסיון יודעים שרק בקשר רציני יוכלו להתנסות בהרבה דברים חדשים ולרכוש נסיון.. אך לא תמיד.
ההצעה שלי אליך היא פשוט לעשות. לא לחכות שהוא יזום תנוחה חדשה או רעיון חדש, הרשי לעצמך ליזום, להמציא, להוביל. גם תהני מהזכות לקחת בחור לא מנוסה לחוויות שמעניין אותך להתנסות בהם ללא חשש של מה הוא יחשוב או יגיד כיוון שהוא חסר נסיון וישמח ללמוד הכל.
עם הזמן, הגיוני שגם הוא ילמד דברים, יגלה את עצמו ויכניס רעיונות משלו. ואם לא, מקסימום עברת חוויה מעניינת ורכשת נסיון בלהוביל במיטה. יתרון אדיר אגב לדעת הרבה מאד גברים ונשים (:
בכלל, אני תמיד בעד להפוך כל חסרון ליתרון.
שלך, שלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלי-תודה!
אורלי12317/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)




.jpg)


.jpg)
