מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דחייה לא מובנת ממין אוראליגימאן2713/02/2010
היי. אני ובת זוגתי, בני 27, בזוגיות כבר 6 חודשים. עושים סקס בכיף בתדירות סבירה, העניין הוא שבת זוגתי מסרבת לקבלת\הענקת מין אוראלי! הטענה המרכזית היא שלא ברור לה הצורך במין אוראלי, היא נהנת מחדירה וזה מספיק לה (היא גם דיי אדישה להאם גומרת או לא, וגם לא ממש אוהבת מגע יד באיבר מינה). לא היתה לנו אף ולא חוויה שלילית אחת בנושא סקס, אנחנו פתוחים ומדברים על הכל. בעניין האוראלי יש מחסום רציני.
כאן נכנס פרט חשוב נוסף - הזוגיות הנוכחית שלנו היא "סיבוב 2" שלנו. כלומר, כבר הינו זוג למשך שנה בעבר, נפרדנו, וחזרנו כעבור מספר שנים לזוגיות הנוכחית שנמשכת כבר חצי שנה. ב"סיבוב 1" שלנו כן היה לנו מין אוראלי. כאשר אני מנסה להזכיר לה את זה, היא מתקשה להאמין שזה אכן קרה, וטוענת שמעולם לא אהבה מין אוראלי. בזוגיות שהיתה לה בזמן הינו פרודים, מספרת שגם נמנעה אך בן זוגה שהיה וולגרי ואגרסיבי, הכריח אותה לקבל ממנו מין אוראלי בכוח, לגבי ההפך אני לא יודע.
אני מאוד מכבד ודואג שהאינטימיות שלנו תהיה מוסכמת ומקובלת על שנינו, לעולם לא בכוח!! אנחנו נהנים ביחד והכל מצויין, רק הקטע עם המין האוראלי דיי מתסכל אותי, והסברתי לה למה ומתוך כוונה למצוא פתרון. היא לא יודעת להסביר לי מה מקור הדחייה שלה ממין אוראלי, אלא פשוט מציבה לי את זה כעובדה (ושוב, בעבר כן היה לנו את זה).
אינני רוצה לחזק את האנטי שלה למין אוראלי ע"י יותר מדיי שיחות וניסיונות שכנועים, גם אם עדינים מאוד. אינני יודע איך "להחזיר" אותה לעניינים..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחייה ממין אורלי
ד``ר דניאל וטלמן13/02/2010גימאן שלום,
קראתי את דברך ונראה לי שאם היה בעבר מין אוראלי בינכם ובסיבוב הנוכחי יש דחיה וסירוב למגע מסוג זה, כנראה שהדבר קשור לנסיון המיני הלא חיובי שהיה לזוגתך עם גבר קודם, שיצר תגובה של "הגנה"מהתנהגות אוראלית.
ממליץ לך להשאר עם הזוגיות והמיניות הנפלאה שיש לכם ולא להתעקש על מה שאין-להמשיך לעסוק בנושא שלא נוח לחברתך, רק ירחיק ויסגור אותה.
תן לה זמן ביטחון קבלה ואהבה ובעתיד אולי הדברים ישתנו או יהיה קל יותר לדבר עלהם.
בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)




.jpg)


.jpg)
