מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לרדתחתולית11/10/2007
אני בת 17 והדבר שאני הכי אוהבת זה כשיורדים לי. אני אוהבת את התחושה של הלשון על הדגדגן שלי, אוהבת את את ההרגשה של הרטיבות, את האצבעות שמגרות, שחודרות. אני ממש בשמיים ככה... אני רוצה שתכתבו סיפורי ירידה וגמירה בחזרה - בוא נדליק אחד את השני...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לרדת - לחתולית
11/10/2007יוזמה יפה. אני מסכימה איתך שאוראלי זה תענוג נפלא, אבל רק עם הגבר יודע מה הוא עושה. הנה הסיפור שלי: היה לי איזה אחד, דווקא צעיר שאספתי לביתי ביום חורף קריר. איך שהתפשטנו הוא הדף אותי למיטה, שוכבת על הבטן, פתח לי את הרגליים, והתחיל להעביר את הלשון למעלה ומלטה, תוך כדי שהוא מתעכב על הדגדגן ועל פינות השפתיים....מדהים, צמרמורת רק מלהיזכר. איזה אנחות יצאו ממני. הטכניקה של הליקוק ההפוך היתה שמימית ממש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחרמניות
אורגזמון11/10/2007אתן יודעות איך לספר סיפורים ללא ספק - מישהי מכן חוותה סקוירטינג פעם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבמקרה זה לא הייתי אני...
Danydine12/10/2007גם לי קרה מקרה דומה עד מאוד, אבל לא איתך....
אין כיף גדול יותר מלענג בחורה שאוהבת את זה ויודעת להתענג על משחקי לשון, אתה מרגיש איך כולה נפתחת, מתרככת, מתפתלת כמו חתולה(ית), מרטיבה ולא מהלשון... נאנקת וגונחת... ואם במקרה גם קשורה חלקית (בידיה בלבד) יש את הקטע של גירוי והפסקה בתדירות גבוהה ולא אחידה...
הבחורה האחרונה שקיבלה את זה, הייתה כבר גמורה מ 3 פעמים רצופות של אביונה... וכג'נטלמן, ויתרתי לה על הרביעית...
כן בנות, כפי שאתן בטח יודעות, לא תמיד החדירה עושה זאת.. הרבה פעמים הלשון המיומנת ואצבעות זריזות וקת נגיסות קלות עושות זאת טוב יותר ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרווקה שמעונינת בחופשה חלומית ובלתי
דניאל12/10/2007נשכחת מוזמנת לצלצל לדניאל
הנני בחור נאה וחטוב גובה מטר שמונים
כדאי להזדרז הזמן רץ................
המטוס ימריא עוד מעט בואי לדיוטי פרי אני רוצה לפנק אותך
אז מה דעתך לאן את רוצה לטוס ? לרומא ? לאתונה? לוארנה?
בואי נדבר צלצלי 0526407628
דניאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאמינה בלשון
מומחית העינוג14/10/2007הגבר יכול להשיג הרבה עם הלשון, הוא פשוט לא מודע לזה. אני חייבת לצייין שבטבלת האורגזמות הכי טובות שהיו לי אי פעם, 3 מהן באו לאחר אורגזמה לשונית מוקדמת. האחרונה שהיתה לי באה לאחר שגמרתי פעם אחת מאוננות + לשון, חיכיתי שתי דקות ולקחתי ויברטור. וווואו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מת על זה
בונד14/10/2007אפשרי להגשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטלפני אלי חתולה 0543456090
אוהד12/10/2007בואי חתולה ונלקק ביחד את החלב תמיד תזכרי חבל על כל טיפה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההלקקן מטבריה
אוהד12/10/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצלצלי 0526407628
דניאל12/10/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצימר מממממ
אודי13/10/2007אתמול הייתי בצימר עם מישהי בילינו בג'אקוזי והתחלנו להתחרמן היא ליטפה לי את הזין טפסה אותו בשתי ידיים הוא כל כך התקשה לה בידיים אני העברתי לה יד על גבעת האהבה אפילו בתוך המים הרגשתי איך היא נרטבת הרמתי אותה בשתי ידיים והנחתי אותה על המיטה וצללתי בין רגליה לאור הנר ראיתי משהו יפה מול העיניים ורציתי רק לשתות ממנו היא ביקשה גם לפנק אותי אז עברנו ל69 כששני החורים שלה מול עיניי והזין שלי בפיה גמרנו יחד אני בשפריץ גדול והיא בהנחות רמות עד עכשיו זה מהדהד לי בראש אמיתי אמיתי אמיתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואני כל כך גמישה
יונית15/10/2007אני כל כך גמישה.
נערת גומי.
שמצליחה ללקק לעצמי
בתוספת פעולות הויברטור אני בשמיים בשיאים חדשים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליונית
לולו15/10/2007את מדליקה אמיתית.....אבל אני לא מאמין למה שכתבת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהללולו בלי האמונה צ.ס.ק.א לא היית או
יונית15/10/2007ואני בלי הגמישות
רק הויברטור היה עובד שעות נוספות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיונית
לולו15/10/2007איזה ויברטור זה? מה את אוהבת לעשות איתו? ניסית פעם דילדו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהwow
marlboroman17/10/2007וואו:)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה שסיפרת חירמן אותי
הרטובה15/10/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיונית
15/10/2007לא נבקש ממך הוכחות השטח, אבל זה די נדיר מה שאת מספרת... בכל מקרה, אני חושבתש אני מעדיפה שגבר יעזור לי עם זה - נראה פחות אנרגיה.
ביי, לולינית חמודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתותח
מיקי16/10/2007תיתקשרי ותראי מה זה ליקוק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)