מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חבר צעיר חדש ולא רוצה סקסמתוסכלתת14/02/2010
שלום
הכרתי מישהו סקסי בטירוף בן 29 ,הוא חיזר אחריי במרץ ,ונענתי לו
בפעם הראשונה הוא היה מלא חשק וממש לא שלט בעצמו ובער לו לנשק אותי אפילו לפני כולם....
מאז אנחנו בזוגיות צמודה כבר חודשיים,ישנים יחד ערומים ,מחובקים עם ליטופים ונשיקות אבל בתדירות נמוכה לפחות לתחילת הקשר של סקס ,רק כפעם בשבוע.
זה נראה לי הזוי שזוג בתחילת קשר יקיים יחסים בתדירות שכזו והתחלתי לחפור ולבדוק מדוע ,הוא לא בסובל מדיכאון ,אין כדורים שלוקח,כשהעלתי את הנושא הוא אמר ככה אני ,אין לי חשק מיני אני רק עושה משהו כדיי לרצות אותך.
אני אשה יפה וסקסית ומינית ומאוד מושכת,(אגב לכן גם הוא חיזר אחריי) ואחרי הכיבוש הראשון הסקס הראשון ירד לו ולא מעוניין עוד
הקשר טוב הוא מעוניין בי מאוד מחמיא לי שאני יפה, קונה לי מתנות,אבל זה פשוט לא ברור לי
אני מאוד מאוד מאוד מנוסה מינית ויודעת שלפחות בתחום הזה אני פשוט להיט והוא פשוט לא מעוניין ,ניסיתי לדבר איתו האם אוליי הוא נמשך לגברים וזה נדחה על הסף ,והוה מתמלא כעס כל פעם שאנ אומרת שזה מפריע והנושא עולה.
מיותר לציין שזה גורם לי להרגיש דחויה ,לא מושכת ,לא סקסית,וממש לא בסדר שאני רוצה קירבה אינטימית ...כשזה משהו נורמלי.
מה אני עושה עם זה? להפסיק את הקשר? הרי כשיתחילו ילדים ותלאות היום ושחיקה מהקשר זה רק יחמיר....אנא עצתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה למתוסכלתת
שלי פסטרנק כץ16/02/2010ראשית, אני מתנצלת על שמשום מה דילגתי על השאלה שלך...
אין ספק שהדבר מתסכל. בתחילת קשר התשוקה בהחלט תופסת מקום חשוב ולכן העדר החשק של הבחור וחוסר התשוקה שלו אלייך בהחלט מעלים שאלות לגבי ההמשך.
אם יש ביניכם תקשורת פתוחה וכנה וכמו שהוא אומר הוא עושה איתך סקס רק כדי לרצות אותך אני לא רואה לאן קשר שכזה יכול להוביל. יכול להיות שהוא טיפוס פחות מיני ממך או פחות מיני באופן כללי. לא כל הגברים להוטים לסקס באותה המידה. מצד שני כדאי לקחת בחשבון גם דברים נוספים.
אולי סקס מתפרש אצלו כמשהו שעושים על מנת להביא ילדים, אולי הוא חסר בטחון במיטה וחושש לאכזב אותך עקב הנסיון המיני הרב שלך.
לפני שתעלי את הנושא לשיחה שתגרום לו שוב להרגיש מתוסכל, נסי ליזום סקס לעתים תכופות יותר ותראי לאן זה יוביל. את חושבת שהוא יסרב לסקס? אולי תגלי שהוא פשוט לא אוהב ליזום?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)