היא היתה מדהימה .....

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היא היתה מדהימה .....
    אייל
    11/10/2007

שאלה אותי מדוע אתה חושב שאנו צריכים להיות יחד? עניתי בטבעיות מובנת מאליה " כי אני חושב שיכול להיות לנו כייף, מהנה,לא מחייב אבל עם הרבה חברות אמיתית".
    "אבל אנחנו נשואים היא ענתה...." אכן כן אנו נשואים אך אם אנחנו כבר פה (באודיגו לשעבר) אז ישנה סיבה לכך.
    נפגשנו שתינו קפה היה קצת מביך אך הטלפון שאחרי סגר לנו את הפגישה השניה ערב לאחר מכן היא ירושלמית אני פתח תקוואי אבל זה לא הפריע לנו להפגש.
    היינו נפגשים בערבים במקום חדר הכושר, הפגישה השניה היתה כבר חמימה יותר, ישבנו ברכב בערב של תחילת אוקטובר הבטנו אחת לשני בעיניים אחזתי את פניה הרכים עצמנו עיניים כי ידענו שאנו בדרך לחטא ואז זה בא.....הנשיקה המוטרפת ביותר שלא חשתי כמותה שנים מלאה בעונג מלאה בתשוקה אט אט היא התקרבה אלי לחלק שלי ברכב שכבה עלי חיבקה אותי חזק ונישקה אותי כמו שזמן רב לא ידעתי (קוראים לזה פרפרים) אך הם היו קטנים מההרגשה שהיינו בה, היא שלחה את ידיה והחלה לנגוע בי אט אט הורדתי לה את החולצה החזיה היפה הורדתי את חולצתי ושוב נשכבנו נוגעים פטמות בפטמות עומצים עיניים ונושקים בטירוף... הייתי בזיקפה מלאה ומטורפת לקח לה בדיוק דקות לאחר החיבוק החצי עירום לשלוח את ידייה לשם ולהוציא לי את האיבר שלי שרק ציפה לזה ....

לא היתה חדירה באותו ערב גם לא באותם שבועיים מוטרפים אבל כשזה קרה זה היה מושלם.

אני נשוי + השלמתי את שהיה חסר לי אך זה נגמר לצערי לפני 8 חודשים כאשר היא חזרה להוריה עם המשפחה לחו"ל לא קל היה אבל אם מישהי מכן יודעת לחוש את התחושה שהיתה לי אשמח מכל ליבי לחדש אהבות לרגש ולהתרגש שוב.

חיזרי אלי אם את רצינית ונאהב בכייף לא מחייב עם חברות אמיתית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היא היתה מדהימה .....

הוספת תגובה

• לתיאור כזה ציפיתי..

אייל
    14/10/2007

הרבה זמן

יש לי את המייל שלך אני רוצה את זה.

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• את עונה לעצמך?

14/10/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא מבין....

אייל
    14/10/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו