מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא גומרת..א.י16/02/2010
כאשר אני ובעלי היינו חברים, לא שכבנו אך היינו משתפשפים הרבה אחד בשני והייתי גומרת ונהנית מאוד.
היום אנו נשואים כבר 4 שנים ואני לא נהנית מסקס בכלל, לא זוכרת מתי בפעם האחרונה גמרתי.
אני יודעת שהאפשרות היחידה שאגמור היא רק בשיפשוף, אך לא יודעת מה לעשות, כלומר יש דרך אחרת שבה אוכל לנסות להגיע לסיפוק???
יש לציין כי בעלי ואני במערכת יחסים פתוחה מאוד ושיתפתי אותו בנושא, הוא זה שבעצם המליץ לי להיכנס לפורום.
מבקשת עזרה!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ללא גומרת
ד``ר דניאל וטלמן20/02/2010ראשית את יכולה תמיד לחזור ולהשתפשף בבן הזוג וכך לחוות את האורגזמה שלך!
חשוב להדגיש ש80 אחוז מהנשים מתקשות לחוות אורגזמה במשגל ללא גירוי ישיר יותר לאזור הדגדגן.
את יכולה לגעת בעצמך ולגרות את אזור הדגדגן תוך כדי משגל, או שבעלך יגע ויגרה אותך באזור זה תוך כדי המשגל-יש תנוחות שגל ונוח לבצע זאת.
אתם גם יכולים לקנות את הספר "דברים שרציני לגעת" מחברת גילי פליסקין, שהוא ספר חכם ומעשיר יותר בנושא אורגזמןת נשיות.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)