לא גומרת..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא גומרת..
    א.י
    16/02/2010

כאשר אני ובעלי היינו חברים, לא שכבנו אך היינו משתפשפים הרבה אחד בשני והייתי גומרת ונהנית מאוד.
    היום אנו נשואים כבר 4 שנים ואני לא נהנית מסקס בכלל, לא זוכרת מתי בפעם האחרונה גמרתי.
    אני יודעת שהאפשרות היחידה שאגמור היא רק בשיפשוף, אך לא יודעת מה לעשות, כלומר יש דרך אחרת שבה אוכל לנסות להגיע לסיפוק???
    יש לציין כי בעלי ואני במערכת יחסים פתוחה מאוד ושיתפתי אותו בנושא, הוא זה שבעצם המליץ לי להיכנס לפורום.
    מבקשת עזרה!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא גומרת..

הוספת תגובה

• ללא גומרת

ד``ר דניאל וטלמן
    20/02/2010

ראשית את יכולה תמיד לחזור ולהשתפשף בבן הזוג וכך לחוות את האורגזמה שלך!
    חשוב להדגיש ש80 אחוז מהנשים מתקשות לחוות אורגזמה במשגל ללא גירוי ישיר יותר לאזור הדגדגן.
    את יכולה לגעת בעצמך ולגרות את אזור הדגדגן תוך כדי משגל, או שבעלך יגע ויגרה אותך באזור זה תוך כדי המשגל-יש תנוחות שגל ונוח לבצע זאת.
    אתם גם יכולים לקנות את הספר "דברים שרציני לגעת" מחברת גילי פליסקין, שהוא ספר חכם ומעשיר יותר בנושא אורגזמןת נשיות.
    בהצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו