כשאין זיקפה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כשאין זיקפה
    אלין
    17/02/2010

היי,
    אני בת 23 ושכבתי עם מישהו ולא עמד לו!!
    בחיים שלי לא הייתי במצב כזה ואין לי מושג למה ואיך זה קרה..אני ממש בלחץ וחושבת כל הזמן מאז שאולי משהו לא בסדר בי ושאני לא מספיק מושכת..הבחור בן 30 בערך ועקרונית לא צריכה להיות לו בעיה..מדוע זה קורה? שמעתי על חרדת ביצוע אבל לא נראה לי שיש לו משהו כזה..הוא לא חסר בטחון בכלל..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כשאין זיקפה

הוספת תגובה

• jחמודה אם את רוצה זיון של הלייף

חסוי
    17/02/2010

ואורגמות מטורפות בן 43 ניראה פיצוץ עם זיקפה תמידית ישמח להביא אותך לשיאים שלא חוית עם אף גבר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תופעה של לחץ

חנון
    18/02/2010

תופעה של לחץ...
    ולפעמים זה ככה...

אני בטוח שיהיו פה תשובות של אנשים שבאמת מוסמכים לדברים האלה.

אבל שוב סקס מורכב מכמה דברים
    וזה לא הכל תלוי בעובדה של איך את נראת ..
    יש השפעה של לחץ , מתח , הקשר שבין בני הזוג .

זה בסדר תנסי שוב ותראי מה קורה , אם רואים שזה חוזר על עצמו אז אני מתאר לעצמי שבהחלט מומלץ לפנות לטיפול .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליסמין

ד``ר דניאל וטלמן
    18/02/2010

ראשית בעיית הזקפה שאת מתארת,נפוצה ויכולה להיות קשורה למספר גורמים:לחץ,חרדה, עייפות, חוסר ריכוז,יותר מדי אלכוהול..ועוד.בכל מקרה זה לא קשור לאך שאת נראת וזה לא מצביעה על בעיה אצלך.
    אכן מדובר על בעיה שאפשר לכנותה חרדת ביצוע, זה קרה רק פעם אחת? אם התסריט הזה חוסר על עצמו מספר פעמים, כדי לפנות לטיפול.
    בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו