מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סקס ראשון - לא עומד =\אנונימי09090917/02/2010
בן 17 .. הכל בריא אצלי ברוך השם, יש לי המון זקפות בוקר ואני לא נוטל בשום תרופות מיוחדות.
התחלתי לצאת עם מישהי שהיא די מושכת אותי .. מפה ושם העניינים זרמו והתחלנו לעשות סקס יבש.. עשינו והפסקנו עשינו והפסקנו והפין שלי עמד וחזר עמד וחזר..
בקיצור הגענו למצב שאנחנו ערומים והוצאתי תקונדום.. שתי דקות עברו בלי סקס יבש ובלי כלום והפין שלי כבר לא עמד המצאתי איזה תרוץ והפסקנו.
אחרי זה כל הזמן המחשבות הפריעו לי שאולי אני צריך לקחת ויאגרה ואולי משהו אצלי לא בסדר.
(לא קיימתי יחסי מין מלאים בעבר)
אין אצלי בעיה של מוכנות או משהו אני מרגיש הכי מוכן וכבר עשיתי הרבה דברים אך לא חדירה.
אני נוהג לשתות מידי שבוע ולעשן נרגילה מידי יום.
עבר שבוע מהמקרה ונפגשנו שוב .. שוב אותו סיפור סקס יבש נגיעות קצת אוננות אחד לשניה..
אבל כשבאתי להלביש את הקונדום כבר בקושי עמד לי והוא לא היה חזק 100%
הייתה חדירה אבל לא הייתה לי תחושה בכלל .. לא ידעתי בכלל אם זה בפנים או לא .. לא הרגשתי כלום והפין שלי בכלל לא עמד עד הסוף. והיא גם לא הרגישה כלום.
אין פה בעיה של התרגשות אולי הפוך בכלל לא התרגשתי ולא כלום.
ואני לא חושב שיש לי קטן או משהו.. (ממוצע לגילי)
הבנתי שיש דבר כזה חרדת ביצועים ויכול להיות שיש לי את זה. אני מתכוון לנסות עוד ולהרגע והכל
אבל חשבתי אם בכל זאת שום דבר לא עוזר, אולי כדי לי לקחת כדורים כמו ויאגרה
לפחות בהתחלה עד שאני אקבל ביטחון ויהיה לי קצת ניסיון.
ועוד שאלה דרך אגב: בשביל ויאגרה וכדורים דומים צריך מרשם רופא?
תודה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי
חנון18/02/2010בגילך אתה לא זקוק לויאגרה..
אתה פשוט צריך להרגע ..
אתה כנראה לחוץ \ מתוח מדי מזה..
פשוט תרגע.. ופשוט תנסה להנות...
צ'יל =]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם להשתפשף עושה לך טוב
חנון18/02/2010אז למה שהוא לא יעשה את זה?
בנוסף.. למה שאת לא תעשי את זה תוך כדי שאתם שוכבים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאנונימי
ד``ר דניאל וטלמן18/02/2010הבעיה שאתה מתאר אכן שכיחה וירידה בזקפה לפני החדירה, או עם נסיון לשים קונדום ידועה.
הבעיה שאתה מתאר היא אכן חרדת ביצוע, וזה הגיוני שיהיה כך!
אתה נשמע בחור מאוד מודע ונבון, ממליץ לך לנסות מספר פעמים להיות בעשיה מינית מהנה עם הבחורה, כאשר אתם מחליטים מראש שלא "שוכבים". לא מנסים לקיים חדירה-גם אם הזקפה מצויינת!!
חוזרים על כך מספר פעמים,במספר מפגשים שונים. רקלאחר שהזקפה היתה טובה מספר פעמים מקיימים מין מלא הכולל חדירה.
אפשרות נוספת כמו שכתבת, היא להשתמש בעזרה תרופתית (החייבת מירשם רופא) שיכולה לתת את ה"פוש" ולהחזיר את הבטחון.
אל תקנה כדורים דרך העתון או בדרכים דומות-אלה כדורים מזוייפים.קנה אך ורק בבית מרקחת.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)