ההאם אני בהתמכרות לסקס ?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ההאם אני בהתמכרות לסקס ?
    ערן
    18/02/2010

השלום והברכה,

רעייתי ואני מקיימים יחסי מין מלאים כ - 3 פעמים בשבוע, ואף על פי כן אינני מסופק ואני חש כל הזמן שאני זקוק לעוד... ועוד.. הסקס נהדר היא פרטנרית מצוינת ואני אוהב אותה בטרוף אך למרות זאת אני לא מגיע לסיפוק מיני לאורך זמן, ואם הדברים היו נתנית להחלטתי הבלעדית היינו מקיימים יחסים ככל שרק ניתן ! רע מאוד אני יודע. אך מה לעשות איני רוצה להפוך אותה לסוג של כלי שרת לסיפוקי, אבל אני לא עומד בפני היצר ולכן לוחץ עליה גם כאשר היא לא ממש מעוניית בכך, מה עליי לעשות כדי להרגיע ? לא מעוניין להתפס בעניה כחרמן נוראי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ההאם אני בהתמכרות לסקס ?

הוספת תגובה

• לערן

ד``ר דניאל וטלמן
    20/02/2010

לא נראה לי שאתה מכור לסקס. יש לך חשק וDRIVE מיני בריא וזה מצויין.אתה גם כותב שאתה אוהב את אשתך ויש לך מין מעולה איתה, אתה בר מזל!
    חשוב שתבין שהתאבון המיני של אנשים הוא שונה, ולא רצוי להיות במקום שאתה לוחץ על אשתך למין יותר ממה שהיא מעוניינת ורוצה-זה לא נכון ולאורך זמן יצור התנגדויות למין.
    בכל מערכת יחסים זוגית, מי שרוצה פחות קובע את התדירות והמינון של המין!
    אתה יכול לקיים יחסי מין איתה שלוש פעמים בשבוע ושאר הפעמים שאתה חרמן ומגורה אתה יכון לאונן.
    זה בריא נורמאלי ומרגיע.
    בהצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• why dont you try ana stimulation?

שולה
    21/04/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו