מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ההאם אני בהתמכרות לסקס ?ערן18/02/2010
השלום והברכה,
רעייתי ואני מקיימים יחסי מין מלאים כ - 3 פעמים בשבוע, ואף על פי כן אינני מסופק ואני חש כל הזמן שאני זקוק לעוד... ועוד.. הסקס נהדר היא פרטנרית מצוינת ואני אוהב אותה בטרוף אך למרות זאת אני לא מגיע לסיפוק מיני לאורך זמן, ואם הדברים היו נתנית להחלטתי הבלעדית היינו מקיימים יחסים ככל שרק ניתן ! רע מאוד אני יודע. אך מה לעשות איני רוצה להפוך אותה לסוג של כלי שרת לסיפוקי, אבל אני לא עומד בפני היצר ולכן לוחץ עליה גם כאשר היא לא ממש מעוניית בכך, מה עליי לעשות כדי להרגיע ? לא מעוניין להתפס בעניה כחרמן נוראי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לערן
ד``ר דניאל וטלמן20/02/2010לא נראה לי שאתה מכור לסקס. יש לך חשק וDRIVE מיני בריא וזה מצויין.אתה גם כותב שאתה אוהב את אשתך ויש לך מין מעולה איתה, אתה בר מזל!
חשוב שתבין שהתאבון המיני של אנשים הוא שונה, ולא רצוי להיות במקום שאתה לוחץ על אשתך למין יותר ממה שהיא מעוניינת ורוצה-זה לא נכון ולאורך זמן יצור התנגדויות למין.
בכל מערכת יחסים זוגית, מי שרוצה פחות קובע את התדירות והמינון של המין!
אתה יכול לקיים יחסי מין איתה שלוש פעמים בשבוע ושאר הפעמים שאתה חרמן ומגורה אתה יכון לאונן.
זה בריא נורמאלי ומרגיע.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהwhy dont you try ana stimulation?
שולה21/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)