אגו גברי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אגו גברי
    חנון
    21/02/2010

יצא לי לדבר עם החברה לגבי סקס בשישי ..
    בפרט אחרי שהסקס שהיה בעיני נהדר מאוד בפעם הקודמת.
    סקס מאוד מיוחד כמו שתיארתי..
    שוב היא אמרה שהיא נהנתה.. אבל כשאני אמרתי שזה היה כי טוב שהיה לי ..
    לא קיבלתי תשובה..
    ואז נפל לי האסימון שבעצם.. זה לא היה הכי טוב גם בשבילה.
    וזה הרגיש לי רע מאוד.

נסגרתי..

לקח לי בערך משהו כמו 3-4 שעות להתקרב אליה ממש שוב ..
    הרגשתי חסר בטחון , חסר יכולת והכי גרוע..
    הרגשתי שאני לא באמת שם .

בכותרת רשמתי אגו גברי כי בטאכלס אהבה יש והמון , אבל הפגיעה עצמה היא באגו הגברי שלי
    וביצר הזה של לספק את מי שאתה אוהב ככ.
    וזה לא קל לי .. כי אני לא מספיק טוב כנראה בחדירה , ולעומת זאת גירוי חיצוני לא עושה לה כלום .

מתסכל :\

יש הצעות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אגו גברי

הוספת תגובה

• אגו גברי

שלי פסטרנק כץ
    21/02/2010

חנון יקר,

לפעמים אנחנו עסוקים יותר מדי בפירושים במקום בתחושות.
    אולי היא לא ענתה מביישנות? אולי היא לא ענתה כי לא היה לה מה להגיד? אולי היא היתה מוחמאת ממה שאמרת ולא מצאה מילים תואמות ואולי היא באמת לא חושבת שאתה הכי טוב שהיה לה ואז מה?

הרצון העז שלך להיות המאהב המושלם עבורה מובן לגמרי. יחד עם זאת לא הייתי רוצה שמרוב מאמץ ורגישות יתר תאבד אותה. העיסוק סביב הסקס בשעות שלאחריו כששני בני הזוג עדיין ב "היי" מהחוויה יכול להיות חוויה מרגשת ומעצימה, אך כשרק אחד מהצדדים נהנה כל כך והשני פחות, ההתלהבות של זה שנהנה יכולה להתפרש באופן מוטעה.

מחשבה כמו "איך הוא לא שם לב שרק הוא נהנה באמת?" יכולה להעיב על הריגוש שלה ושלך.

אתה אומר שאתה יודע בוודאות שהיא נהנית בעיקר מחדירה ואתה בעיקר מהמשחק המקדים
    אז אולי כדאי שתנסה למצוא דרך שתתאים לשניכם. אולי בהתחלה אתה תבצע חדירה מלאה שתביא אותה לאורגזמה ואת האקט הנוסף או להבא תעשו אהבה בדרך שאתה אוהב.

נכון, התאמה מינית אינה דבר של מה בכך והיא משמעותית לגבינו בתוך מערכת יחסים תקינה.
    אפשר לנסות לעבוד על העניין וללמוד אחד את השניה לאט לאט ואפשר גם להתאכזב ולגלות שישנם הבדלים מהותיים שעלולים להביא למשבר ביחסים ולפגום בהתקדמות הקשר.

ואולי היא פשוט רוצה אותך חייתי יותר ופחות רומנטי? חשב על זה?
    אולי תפתיע אותה בסקס פרוע, תדביק אותה לקיר ותפשיט אותה בתשוקתיות?
    נסה להוסיף לעניין גם מבט קשוח ומתחכם ישר לתוך עיניה ואולי תמצא שגילית את הדרך אליה...
    לפעמים מתחשק לנו שהגבר שלנו יתנפל עלינו כמו זאב על כיפה אדומה...

פורים מתקרב... כבר אמרתי? (:

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• העניין הוא

חנון
    21/02/2010

שלאחר מכן היא אומרת שהיא רגילה למצב הזה
    וזה בעיה פיזיולוגית אצלה.. שהיא לא תמיד מסוגלת להגיע לשם.

ושממש רע לה שאני מרגיש רע מזה שאני לא מביא אותה לסיפוקה..

ושוב שהיא רגילה לדבר הזה, שפעם היא תגמור ופעם פעמיים אחרות היא לא תגמור..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לחנון המקסים

שלי פסטרנק כץ
    21/02/2010

לא נראה לי שמדובר בבעיה פיזיולוגית. רוב הנשים לא מגיעות לאורגזמה כמו גברים, בכל פעם שבה מקיימים יחסים. זה נורמאלי ולגיטימי.
    הרצון העז שלך שהדברים יהיו מושלמים מדי הוא היחיד שיוצר בעיה בזוגיות הזו כפי שמשתמע מדבריך. אין לה בעיה עם העניין, היא רגילה לכך וזה בסדר מבחינתה אבל מה שעושה לה רע זו ההרגשה הרעה שלך שגורמת לה להרגיש שהיא לא בסדר או שהיא מאכזבת אותך.

אתם נכנסים ללופ טיפשי ומיותר במקום להנות ממה שיש וחבל.

תפסיק להתעסק בשטויות ופשוט תהנה.

בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קיבלתי.. תודה לך.

חנון
    22/02/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו