אוננות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אוננות
    דואגת
    22/02/2010

אני אישה בגילאי ה- 30 המאוחרות בקשר עם בן זוג בגילאי ה- 40 גיליתי כי הוא מאונן תוך צפייה לסרטי פורנו. בשבוע האחרון האוננות היא בתדירות של כמעט כל יום (על פי הביקורים האתרים השונים). יחסי המין הם בין פעמיים ל- 3 בשבוע.
    אני חרדה שהאוננות תתפוס מקום גדול יותר בחיינו המשותפים והוא יעדיף את ה"יד" על קיום יחסי מין. חשוב לציין שהוא לא פונה אלי ליחסים ואני מסרבת ולכן הוא פונה לאוננות. אני נמנעת מלשוחח עימו כדי לא ו להביך בעיניין (לא ליצור ריחוק) אך אני מודאגת. משיחות עימו כלליות הוא מרגיש לאחרונה כללית מעט לא בשליטה על חיו.
    האם יש מקום לדאגתי?
    האם יש כאן אופססיביות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אוננות

הוספת תגובה

• למודאגת

שלי פסטרנק כץ
    22/02/2010

הסירי דאגה מליבך.. רוב הגברים מאוננים מול סרטי פורנו גם כשהכל כשורה ויש להם סקס איכותי יותר מ 3 פעמים בשבוע...

אגב, לא ציינת כמה זמן אתם יחד.
    המשפט שכתבת לא ברור לי ואני מצטטת "חשוב לציין שהוא לא פונה אלי ליחסים ואני מסרבת ולכן הוא פונה לאוננות" המשפט לא ברור לי אבל אם הצלחתי להבין אותך אז העניין הוא שלא יצא לך לסרב לו, הבנתי נכון?

אתם מקיימים יחסי מין בין פעמיים לשלוש בשבוע וזה לא מעט אלא אם כן את מעוניינת ביותר ולכן מרגישה פגועה שהוא פונה לאוננות במקום אליך.

אם את מעוניינת בתדירות גבוהה יותר של סקס, למה שלא תזמי בעצמך? אני בטוחה שזה ישמח אותו לראות שאת יוזמת.

אני לא מוצאת שום בעיה בצפיה בפורנו אלא אם כן היא פוגמת בהתנהלות יומיומית אחרת או שהיא באה על חשבון חיי זוגיות תקינים.

בנוסף, הוא בחר לשתף אותך בתחושות שלו לאחרונה בתחושה של איבוד שליטה בחייו וזה בהחלט הגיוני שהדברים מובילים אותו לאוננות מוגברת יותר. באוננות ישנה לקיחת שליטה מלאה על עצמך ובנוסף, ישנו פורקן גדול שמגיע בסוף ומשחרר לחצים מבלי להתחשב בפרטנר.

זה מצוין שאת לא מעיקה עליו ושואלת שאלות, נסי במקום זאת להציע פורקן מסוג אחר לתקופה שעוברת עליו.. הציעי לו לצאת להתרענן איתך מחוץ לבית, צאו לסיבוב יד ביד בחוף הים. נישמו את הגלים, האוויר הפתוח ודברו על הדברים הקסומים שבחיים. ספרי לו כמה שהוא חשוב לך ושאת אוהבת להיות במחיצתו.
    עשו דברים משעשעים יחד. לכו ללונה פארק, או כל דבר ילדותי אחר שישחרר מתחים ויצור אינטימיות נעימה וכיפית. הציעי מסאג' מרגיע ומפנק ואני מניחה שככל שהוא ירגיש בטחון ואהבה ממך. כל אלו יובילו אותו לבסות להעדיף את קרבתך מאשר את קרבת המסך הקטן...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו