מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אני בהריון ומתה להכיר לשיחות גבריםסמדר13/10/2007
הי
אני לקראת סוף חודש רביעי. כל כך חרמנית שרק אני ואלוהים יודעים כמה. בעלי לא מספק אותי כי הוא שייך לז'אנר הקדמון שלפיו הזין שלו יכול להזיק לתינוק שלנו בבטן. אני נואשת. עסוקה כל היום בפנטזיות על מין . הכל וירטואלי ובראש שלי אבל זה עוזר לי לגמור. הדבר היחיד שהוא עושה מיוזמתו זה ללטף לי את השדיים ואז הוא מאונן וגומרר ואני נשארת לא מסופקת עם זוג שדיים ענקיים , מגורים וכוס שזקוק להרפיה. אם את/ה בעניין. אז בוא נתכתב בכיף הכי גדול שיש. נחליף טלפונים ורק השמיים יכולים לחכות כי הכוס שלי כבר לא...........* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מת לעזור לך
Adam13/10/2007היי,,,מאוד מעוניין לעזור לך לממש את הפנטזיה,,,יש לי נסיון כשאר אשתי הייתה בהריון ואהבתי לרדת לה,,ולזיין אותה ,,הרגשה מדהימה,,,אם בא לך
,,,,אני ממתין
0523055916
ADAM* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך ניצור איתך קשר
בונד13/10/2007תני כיוון אם את באמת רוצה בקשר כזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה ממש צער בעלי חיים
גדי13/10/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפריס הילטון עושה לכם בי"ס לקרקס
Danydine14/10/2007מה קפצתם? הכל מפוברק.... באמת נראה לכם שפריס הילטון הזמינה אתכם אל מחשקי גופה האומלל והסובל ?
אתם חיות המעבדה הגדולות ב Real Time
תהנו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני דוקטור שיודע בדיוק על איזה
הד"ר14/10/2007כפתורים ללחוץ כדי לתת לגופך רגיעה.אם את מעוניינת צרי קשר:
[email protected]
ביי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעניין... ד"ר סוכן ביטוח?!
DANYDINE14/10/2007לפחות תחכים ותפעל בת.ד. ניטרלי...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם וגם
הד"ר15/10/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשובבה
14/10/2007you naughty girl
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מוכן לפנק אותך צרי איתי קשר באי
אלי14/10/2007אני מוכן לפנק אותך צרי איתי קשר באימייל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמת לעזור לך
בונד14/10/20070523665378
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מוכן גם לעזור לך
dogs16/10/2007יש מצב שאני יכול לעזור לך אני בעל קול סקסי אני נותן לך לקפץ אך את רוצה שאני אצור איתך קשר יום מטוק מוטק שלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתותח
מיקי16/10/2007אני מוכן לעזור לך ברצון 0773397933
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחמה לזין 23 ס"מ אורך ו 5.5 עובי ?
ליאור16/10/2007חרמן תמידי
שחום ומצוייד
לשון רטובה חלקה ומגרה..... אוהב נורא לרדת ...
אוהב סקס ....
יש גם תמונות ומצלמה... אם תרצי לראות ולאונן יחד....
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח להתכתב ורק השמים הם הגבול
רונן 3518/10/2007יש לך מסנגר??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלכל המעונינים. אין לי מסנג'ר אבל.
סמדר21/10/2007מי שיהיה מדליק אתקשר אליו בטלפון ואגרום לו לגמור את הגמירה של הלייף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצרי קשר עימי קשר
יריב18/10/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתאומים
חובב חיות18/10/2007תני מייל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזו כתובת המייל שלי-כנסו
סמדר23/10/2007[email protected]
חבר'ה תתחילו לכתוב לי השבועות נוקפים............ גם יריב וגם אבי וכל מי שרוצה לכתוב מוזמן. וגם אתן בנות. אני בשלב זה לא בוחלת כמעט בכלום........ אז אבחר את המשובח/ת מבין כולכם לניסוי וטעיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטלפון
מפנק19/10/2007נוכל לדבר כל היום
צרי קשר במייל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעוניין ויודיע לפנק נשים בהריון
רודי19/10/2007אני בחור חתיך עיניים כחולות זיין טוב ומתלזיין אישה חמה בהריון זיין טוב וקושר עמידה נהדר יש לי ויודיע לפנק וללקק כוס מגולח תנסי אותי על 0526989130
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לעזור
משה20/10/2007היי, אשמח לעזור לך ולפנק אותך בכייף, בן 38 , גבוה שניראה טוב,
0522553342* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתה להכיר את האחד שידע איך לפנק
סמדר21/10/2007אשמח מאד אם תיצרו אתי קשר למייל שליי [email protected]
אני משועממת עד מוות ומגורה בטירוף הטירופים. דרך אגב, סיפרתי לחברה טובה מאד שלי שנמצאת בחודש שלישי על הענין עם הפרסום באתר והיא נדלקה כך שאפשר להרחיב את הצוות. שתינו פלוס אחד שווה במיוחד. נכון שמי לא פריז הילטון אז מה? כל הקודם זוכה. בשתינו..........* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדיין מצלצל כמו טיזר או תכנית ניסוי
Danydine23/10/2007הי לפריס הילטון
יפה עשית שהרחבת את היריעה ומשכת עוד שפן מהכובע, עוד חברה בהריון, החבר'ה פה לא צריכים להתקשר אלייך ויכולים לגמור רק מהפנטזיה. עוד מעט גם נפתח פעוטון... לא מזמן הצטרפו לאתר מספר טין אייג'רים בשלביהם המוקדמים... נוריד עוד קצת את הרף ובמקום שלום כיתה א' - נדבר על סקס ויחסים אחרים... מה דעתך ?
סליחה על היותי סקפטי כל כך, אבל הנסיון מפצה על הרבה תשוקות, פנטזיות וריגושים..
לא מאמין שאת באמת קיימת בנמצא כפי שאת מציירת אותו, וכל הסיפור הוא טיזר מדליק ו/או ניסוי בבעלי חיים חרמנים....ו/או "מחקר" השוואתי בין חיות לחיות אדם...
עברנו כבר את מודל הסרטים האילו בפורום...
אבל בהצלחה עם הפתיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לסקפטי
סמדר23/10/2007תשלח מייל על פי הכתובת שמצויינת. ניסויים בבעלי חים? נו באמת. בשביל זה קיים מכון ויצמן. למה אתה בכלל נכנס לכאלה מקומות אם אתה שואב את הסיפוק רק מקריאה. הרי לאונן עם פנטזיה לפעמים הרב יותר שווה מהדבר האמיתי? לא חושב? . ובכן, אני חיה, קיימץת נושמת ובועטת ומשתעשעת. בעיקר עם עצמי. טיזריות? זה רע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמי שנכווה ברותחין נזהר בצוננין
Danydine28/10/2007סליחה שלא הייתי אתכם זה שבועיים, יותר מיד עסוקים בחיים האמיתיים שהשאירו פחות זמן לחיים הוירטואלים.. בכל מקרה לך פריס הילטון היקרה, אולי יש לך בבטן משהו בועט חי ונושם, וזה שיא הכיף שלצערי לא אוכל לחוות אף פעם בגוף ראשון... יתכן ואת מי שאת טוענת, יותר מדי אחרות שהסתוו תחת סיפורים וטענות שונות ומשונות, גם הן בעטו, אבל בכיוון הלא נכון.
אולי ארים את הכפפה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמת לתפוס לך את השדיים
סמדר21/10/2007ולגמור לך עליהם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתכתב איתך ברצון
nafakush23/10/2007[email protected]
מחכה לך.
ביי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנסי אותי
שלומי26/10/2007היי 0546533915 שלומי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לנסי אותי שלומי
סמדר26/10/2007אני מעדיפה בשלב ראשון לתהות על קנקנך. תשאיר מייל. מבטיחה לחזור [email protected]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לנסי אותי שלומי
סמדר26/10/2007אני מעדיפה בשלב ראשון לתהות על קנקנך. תשאיר מייל. מבטיחה לחזור [email protected]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאספק אותך
ערן29/10/20070546700848
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתכתוב לי למייל ערן.
שלי29/10/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדיין ערה
י......29/10/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממתין לך
aviv01/11/2007Aviv367Qwalla.com
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתותחית שחבל לכולכם על הזמן
האינטיליגנט02/11/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא יודע למה
האינטיליגנט02/11/2007ממש לא ברורה לי הסיבה לכך, אבל אני יודע לומר שאם את אמיתית (לא סתם כיישות אלא כיישות עם רצונות שכאלה), לא נותר לי אלא להצדיע לך על כך שאת הולכת עם מה שטוב לך. מה עוד שדרך הכתיבה שלך ורמתה, יש בהם לכשעצמן להעיד על קיומה של בינה, ולא מלאכותית, אצל הכותב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה תודה על המחמאה
סמדר03/11/2007יש לי ניחוש קליל מי כתב את זה. בכל מקרה המון תודה. תמיד נחמיא לחשוב שמישהו חושב שיש לך בינה, גם אם היא מלאכותית או שתולה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)