מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיה במיןמיכל22/02/2010
שלום
יש לי שאלה שאני די מתביישת לשאול, אבל אני חייבת לדעת מה התשובה. הכרתי מישהו מקסים שמאד אוהב אותי ונמשך אליי מזה כחודשים. הוא בן 29 והבעיה היא שאני רק מחבקת אותו ומנשקת אותו וקצת "מפתה"אותו ו..יש לו שפיכה והוא גומר.. ועדיין לא התחלנו כלום! זה כבר קרה פעמיים כי ניסינו פעמיים. זה ממש מפריע לי כי אני רוצה גם...הוא אמר לי שהוא חושב שהוא יותר רגיש מאחרים אבל האמת שאני לא יכולה שזה יהיה ככה כל הזמן. האם הדבר הזה פתיר בכלל? הוא אמר לי גם שהוא לא מאונן ואולי זה קשור. אני ממש רוצה לדעת אם זה פתיר כי אם לא אני חושבת שאפרד ממנו. ואם כן אז איך פותרים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כחרמן גמור ...
נועם22/02/2010א. תקראי את התשובה שעניתי למתן, אחד אחרייך (ספריי בשם stud)
ב. סמים קלים - אני לא יודע אם את בקטע... (בכל מקרה נשמע שלא)
ג. 29 ולא עושה ביד ?!!!1 , 29 וגומר מהר ?!!!1, נשמע סוג של בתול, בתול בן 29 ?!!!!!!1
ד. ועכשיו קצת ברצינות, אם את מוצאת בו את כליל השלמות, או מספיק קרוב לזה, אז מה זה משנה ? תלמדו בייחד איך לגרום לו לגמור לאט, תעשי לו את ביד (כל יום) אין מצב שהוא ממשיך לגמור מהר
שתזכי למיץפות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכחרמן גמור ...
נועם22/02/2010א. תקראי את התשובה שעניתי למתן, אחד אחרייך (ספריי בשם stud)
ב. סמים קלים - אני לא יודע אם את בקטע... (בכל מקרה נשמע שלא)
ג. 29 ולא עושה ביד ?!!!1 , 29 וגומר מהר ?!!!1, נשמע סוג של בתול, בתול בן 29 ?!!!!!!1
ד. ועכשיו קצת ברצינות, אם את מוצאת בו את כליל השלמות, או מספיק קרוב לזה, אז מה זה משנה ? תלמדו בייחד איך לגרום לו לגמור לאט, תעשי לו את ביד (כל יום) אין מצב שהוא ממשיך לגמור מהר
שתזכי למיץפות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמיכל
ד``ר דניאל וטלמן24/02/2010הבעיה שאת מתארת היא שפיכה מהירה או מוקדמת והבעיה פתירה!! אין קשר להעדר אוננות. כדי לפנות לטיפול סקסולוגי.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)