מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חוסר משיכה מיניתד24/02/2010
שלום,
אני ובת זוגתי ביחד כבר שנה וחצי, מתוכם גרים ביחד כבר 8 חודשים. מתחילת הקשר לא נמשכתי במאה אחוז לבת זוגתי אך דברים רבים חיפו על כך (יחסי מין תכופים "ומעניינים" וכן נוחות הקשר). בתקופה האחרונה אני ממש מוטרד מחוסר המשיכה כלפי בת זוגתי, דבר אשר משפיע רבות על הרצון שלי ביחסים מיניים איתה, וכן על הרצון שלי בכלל להישאר בקשר. הספקנו להיקשר בצורה עמוקה מאוד בתקופה הזאת דבר אשר ממש מקשה עליי לסיים את הזוגיות. ראוי לציין כי בת זוגתי אינה מודעת למצב מבחינתי וחושבת כי הכל על מי מנוחות ואפילו לא מפסיקה לחשוב על העתיד המשותף שלנו ביחד.
ממש קשה לי להתגבר על המחסום הפיזי הזה, אך מצד שני קשה לי לנתק את הקשר לפרק הכל. האם יש דרך לפתור את המצב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וסר משיכה מינית
ד``ר דניאל וטלמן24/02/2010לעיתים קשר שהתחיל ממקום שלא היתה משיכה מינית, יכול לעבור טרנספורמציה ובעקבות היווצרות קשרי אהבה ושיתוף בין בני הזוג גם המשיכה המינית מתעוררת למרות שלא היתה שם בתחילת הקשר.
כמו שאתה מתאר,נשמע שיש בנכם קשר חיובי וטוב אך הוא לא מניע את המקום התשוקתי מיני ואתה עדיין לא נמשך ולא מעוניין לקיים יחסי מין ממקום של משיכה.
לא חושב שניתן "ליצור" את אותה משיכה ותשוקה שאתה מיחל לה.
בברכה,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)