מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעלי לא גומר בחדירה אצל אישה רק בידסלי25/02/2010
בעלי לא יכול לגמור בחדירה אומרים לי שזאת בעיה פסיכולוגית וחלק אומרים שהוא צריך סרוגייט
אני בבעיה רצינית עם עצמי אנחנו נשואים כבר חמש שנים פלוס ילדה אחת
תעזרוי לי בבקשה
סלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה זו בכלל בעיה...
eri26/02/2010רוב הנשים לא גומרות בחדירה וזו בהחלט לא בעיה, אז מדוע לגבי גבר זו בעיה ?
אם זקפתו תקינה ומצליח לענג אותך, הכל בסדר.
יש גברים שזקוקים לגירוי חזק על הפין כדי לגמור. היד, בניגוד לפות יכולה להפיל לחץ על הפין ולהגביר את החיכוך. תלמדי לעשות לו ביד ותהנו.
בהצלחה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה זו בכלל בעיה...
eri26/02/2010רוב הנשים לא גומרות בחדירה וזו בהחלט לא בעיה, אז מדוע לגבי גבר זו בעיה ?
אם זקפתו תקינה ומצליח לענג אותך, הכל בסדר.
יש גברים שזקוקים לגירוי חזק על הפין כדי לגמור. היד, בניגוד לפות יכולה להפיל לחץ על הפין ולהגביר את החיכוך. תלמדי לעשות לו ביד ותהנו.
בהצלחה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא גומר בפנים
יוסי28/02/2010יש לי בדיוק אותה בעיה כמו לבעלך.
הייתי נשוי 20 שנים וגמרתי בפנים בלי בעיה.
אחרי שהתגרשתי יצאתי עם כמה נשים כולל נשואות ואיתן תמיד גמרתי בחוץ.
היום יש לי בת זוג כבר חצי שנה שיש לה התקן תוך רחמי.
ואני לא מצליח בשום פנים ואופן לגמור בתוכה.
הסקס ביננו מצוין היא גומרת מזה שאני יורד לה.
היא יורדת לי ואני לא גומר אחר כך יש חדירה ואני לא גומר.
בסוף היא עושה לי ביד או שאני עושה אם היא עייפה ואז אני גומר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה ליוסי מסלי
סלי01/03/2010יוסי ברצינות רבה תודה על ששיתפתה אותנו בבעיה שלך
אנחנו מאוד רוצים לפתור את הקטע הזה כי אני יודעת מזה שגומרים לאישה בנרתיק אבל זאת עבודה קשה וזאת לדעתי בעיה פסיכולוגית
ולך הסתדר בסוף או שעדיין ישנה את אותה בעיה כי לבעלי יש אותה בעיה והוא לא מצליח לגמור בחוץ
תשמע בעלי למשל מאונן הרבה אז היינו אצל סקסולוג והוא אמר לו בתור התחלה לא לאונן שבוע וניסינו את זה ובאמת האיבר שלו נהפך לרגיש אבל בכל זאת לא הצליח בגלל משהו אחר עזוב לא השגע אותך אבל דבר איתנו בכייף אשמח לשמוע עוד צרותתתתתתתתתת חחחחח שבוע טוב
סלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא גומר בפנים
יוסי02/03/2010היי סלי
אצלי אני מאמין שאם לא אעשה סקס שבוע אולי אצליח לגמור בפנים.
הבעיה היא שבת הזוג שלי רוצה כל יום ולפעמים אנחנו לא עושים יום אחד.
דרך אגב איך יש לכם ילד?
הבת זוג שלי אומרת שלא מפריע לה שאני לא גומר בתוכה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההודעה ליוסי מסלי ערב טוב
סלי02/03/2010ליוסי ערב טוב מה נשמע חמוד
זאת סלי
יש לנו ילדה פשוט ניגשתי לרופא נשים ואמרתי לו שאני מנסה שנתיים להרות ולא מצליחה כי אני לא יודעת מתי יום הביוץ שלי,ובאמת לא ידעתי ניסינו תמיד ביום ה 14 וזה לא נכון בכלל אצלי ,יום הביוץ תלוי בכל כמה זמן האישה מקבלת מחזור אם כל 28 יום בחודש אז הביוץ זה ב 14
ואם זה כל 30 וא 31 יום בחודש אז זה יהיה ביום ה16 וה 17 לנסות יום כן יום לא זה גם אפשרי
ובקיצור בקשר הילדה שלנו שכבר בת 3.5 שנים שתיהיה בריאה מתוקה ממש ידעתי מתי יום הביוץ שלי על פי בדיקת זקיקים אצל רופא הנשים ואז הוא אונן כמובן והזריע את הזרע בתוכי פשוט מאוד
רק שתבקשו בדיקת זקיקים יבקשו ממנה להגיע יום כן יום לא בערך, ואת הבדיקה עורכים ביום החמישי למחזור אז שתבדוק ואז תאונן ותזריע לה ביום הביוץ ממש פשוט
למרות שאני לא מרוצה מהנושא בפרט שאני מאוד רוצה שהוא יצליח אבל אנחנו עובדים על הבעיה שלו ננסה לא בטוחה שהוא יצליח אני כבר התייאשתי לפני הניסוי זה ממש מעצבן גם אם אישה לא אומרת שזה מפריע בכדי שלא להפרד ממך האישה לצידך לא אומרת אבל בתוכה ים גועש ונורא ממש
ככה אני לפחות כבר שש שנים נשואים וזה מעצבן אותי מאוד חשבתי לעזוב במקרים מסויימים כבר ממש נמאס לי מהשטות הזאת אבל אם אוהבים צריכים לעזור אחד לשני
בי
מסלי האוהבת אותכם מאוד ובהצלחה לשניכם יש עוד זוגות כמונו אנחנו לא לבד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי סלי
יוסי03/03/2010אנחנו גרושים ולשנינו יש ילדים ולכן אנחנו לא מתכוונים לעשות ילדים.
את גומרת?
אם כן למה זה מפריע לך לאן הולך הזרע שלו?
בת הזוג שלי גומרת מאחר ואני לא גומר בתוכה היחסים שלנו נמשכים בערך שעה.
בשעה הזאת יש משחק מקדים ארוך.
בת הזוג שלי גומרת פעמיים ולאחר מכן היא מאוננת לי עד שאני גומר.
אם היא מתעייפת אני מחליף אותה והיא מלטפת אותי עד שאני גומר.
נראה לי שלי זה מפריע יותר מאשר לה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליוסי מסלי חדש
סלי04/03/2010ליוסי הי זאת סלי
כן לשאלתך אני כן גומרת בלי בעיה אם יודעים לעשות את העבודה תמיד אני גומרת זה לא חדש
ושנית אנחנו רוצים עוד ילד נוסף
ושלישית כן אישה רוצה תמיד שגבר יגמור לה בפנים זה הכי טבעי בעולם ויש לי מאוד חשק לזה בפרט שאני מכירה מזה גמירה בפנים ,אז אני חושבת שזה מאוד נורמלי לרצות דבר כזה
גם אני מביאה ביד זאת לא הבעיה
כל זה לשאלתך
סלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלסלי
ד``ר דניאל וטלמן28/02/2010לא הבנתי מפנייתך האם הקושי היה קיים מאז ומתמיד?
מדבריך עולה שבאוננות ידנית הוא כן גומר, מכאן שמדובר בבעיה על רקע פסיכוגני (פסיכולוגי).
כדי לפנות לטיפול סקסולוגי על מנת לטפל בבעיה-יש לבעיה פתרון!
בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)