קיום יחסים בפעמם הראשונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קיום יחסים בפעמם הראשונה
    הילה
    27/02/2010

היי,
    אני בת 22 ומעוניינת לקיים בפעם הראשונה יחסים עם חבר שלי.
    בהתחלה ניסינו והרגשתי שפשוט אין מצב שהאיבר ייכנס פשוט לא!!
    לאחר מכן ניסינו והוא נכנס ממש מעט עד לנקודה מסויימת שאני מרגישה שאיי אפשר לעבור אותה, האם זהו קרום הבתולין שצריך להיקרע? הרגשתי ממש כאבים חדים כאשר הוא מנסה לדחוף...
    יש לציין שאני משתשת בטמפונים עם מוליך ללא שום בעיה,והוא מצליח לדחוף לי 2 אצבעות עד הסוף..
    אשמח להסבר וקצת עידוד בעניין...
    האם זהו הקרום שמפריע? וצריך לסבול לכמה שניות ולקרוע אותו ואח"כ יהיה קל יותר?
    תודה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קיום יחסים בפעמם הראשונה

הוספת תגובה

• את חמודה(:

יעל
    28/02/2010

תרגעי.
    חבר שלך (משום מה) נשמע מהכתוב כאחד שאפשר לסמוך עליו.
    אז תסמכי עליו ותני לו להוביל. בכל מקרה, לא הכל צריך לדעת,
    קרום או לא קרום...מה זה משנה בעצם?
    תרגעי, ותהני.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• להילה

ד``ר דניאל וטלמן
    28/02/2010

הילה שלום,
    לא נראה שמדובר בקרום הבתולין שלרוב אין כמעט כאב בזמן המשגל הראשון.קרום הבתולין בנוי כמו רשת עם חורים גדולים וקטנים ולא כקרום אחיד.
    מדבריך נראה שמדובר מחשש מודע או לא מהחדירה וממנו כנראה נובעת התכווצות פנימית של שרירי השליש החיצוני של הנרתיק.
    ממליץ לך לקיים התנהגות מינית נעימה ורגוע הכוללת ליטופים נגיעות ואוננות הדדית אך לא לנסות להגיע לחדירה (משגל), יש לחזור על כך מספר פעמים כדי להוריד את הלחץ מהחדירה.
    לא לנסות בכוח, ולא צריך לסבול כדי שאח"כ יהיה קל יותר.
    במידה ולאחר תקופה של שבועיים שבהן הייתם מיניים ללא חדירה והקושי ממשיך כדי לחשוב על טיפול סקסולוגי.
    בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו