באלי בתחת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• באלי בתחת
    נוי
    05/03/2010

כבר כמה זמן שאני מפנטז על בנים... ביום יום אני בקע של בנות.... ומעונין בקשר איתן עם זאת הבנתי שמה שאני רוצה זה גם זין אבל אני לא מעונין בשאר הגבר והתחלנו אני ובת זוגתי בכך שהיאמענגת אותי בתחת... מחדירה אצבעות ומזיינת אותי עם סטרפ און... זה נשמע נחמד לעזוב לרגע את הצד הגברי והמזיין ולהתחבר עם הצד הנשי יותר והמזויין... אני גונח קצת... לא בנשיות....אבל נותן לה להרגיש שלטת וחזקה... את כל התנוחות שאנחנו מנסים כשאני מזיין אות האנחנו עושים אותו הדבר הפוך... זה ממש כיף... היא מזיינת אותי בתחת בדוגי... או כשהי שוכבת על הגב ואני מתישב לה על הזין(מפלסטיק) ואני עולה ויורד...או שאני שוכב על הגב והי באה מעלי עמו שגבר מזיין אישה רגיל....
    נסו את זה גברים זה ממש כיף...
    תחוו דיעה....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    באלי בתחת

הוספת תגובה

• לבדוי

ד``ר דניאל וטלמן
    06/03/2010

נשמע שאתה נהנה וזה הכי חשוב.
    המשך לחגוג את מיניותך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בא לי בתחת

יוסי
    07/03/2010

היי,
    סביר להניח שאתה הומו או דו מיני.
    עדיף שתקבל בתחת את הדבר האמיתי(זין)
    ולא חתיכת פלסיק שלא יכולה להשפריץ.
    דרך אגב אתה מוצץ את הדילדו?
    יש לך פנטזיה להיות עם גבר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם אני מרגיש ככה

ערן
    12/03/2010

היי
    גם אני מרגיש משיכה לאיבר מין גברי.
    אני בכלל בזמן האחרון בקטע של קוקסינליות.
    זה ענק.יותר טוב מכל דבר בעולם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו