מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- באלי בתחתנוי05/03/2010
כבר כמה זמן שאני מפנטז על בנים... ביום יום אני בקע של בנות.... ומעונין בקשר איתן עם זאת הבנתי שמה שאני רוצה זה גם זין אבל אני לא מעונין בשאר הגבר והתחלנו אני ובת זוגתי בכך שהיאמענגת אותי בתחת... מחדירה אצבעות ומזיינת אותי עם סטרפ און... זה נשמע נחמד לעזוב לרגע את הצד הגברי והמזיין ולהתחבר עם הצד הנשי יותר והמזויין... אני גונח קצת... לא בנשיות....אבל נותן לה להרגיש שלטת וחזקה... את כל התנוחות שאנחנו מנסים כשאני מזיין אות האנחנו עושים אותו הדבר הפוך... זה ממש כיף... היא מזיינת אותי בתחת בדוגי... או כשהי שוכבת על הגב ואני מתישב לה על הזין(מפלסטיק) ואני עולה ויורד...או שאני שוכב על הגב והי באה מעלי עמו שגבר מזיין אישה רגיל....
נסו את זה גברים זה ממש כיף...
תחוו דיעה....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לבדוי
ד``ר דניאל וטלמן06/03/2010נשמע שאתה נהנה וזה הכי חשוב.
המשך לחגוג את מיניותך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבא לי בתחת
יוסי07/03/2010היי,
סביר להניח שאתה הומו או דו מיני.
עדיף שתקבל בתחת את הדבר האמיתי(זין)
ולא חתיכת פלסיק שלא יכולה להשפריץ.
דרך אגב אתה מוצץ את הדילדו?
יש לך פנטזיה להיות עם גבר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני מרגיש ככה
ערן12/03/2010היי
גם אני מרגיש משיכה לאיבר מין גברי.
אני בכלל בזמן האחרון בקטע של קוקסינליות.
זה ענק.יותר טוב מכל דבר בעולם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)