מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איקאקלומין + בעיות ביחסיםשלי10/03/2010
הי, בעלי ואני מנסים להכנס להריון כבר קרוב לשנה. הקשר שלנו מעולה וכמו כן גם יחסי המין. לאחרונה התחלתי לקחת איקאקלומין (כיוון שאנחנו לא מצליחים להרות בדרך הטבעית) מה שדורש מאיתנו לקיים יחסים בימים ספציפים. מסתבר שזה קצת מלחיץ אותנו כי בימים הקריטים אנחנו לא מתפקדים בכלל.
בעלי נהיה ממש מתוסכל ועצבני מכך שהוא לא מצליח לגמור ואני כנראה מלחיצה אותו יותר בזה שאני לא מוותרת (הרי למה אני לוקחת תרופות?) בקיצור המצב הוא כזה שבימים הקריטים אנחנו מנסים ומנסים ללא הצלחה ובימים הרגילים אנחנו מקיימים יחסים ללא כל קושי.
זה די ברור שלי שאנחנו סתם בלחץ. השאלה איך נרגעים?
בהתחלה סיכמנו שאני לא אגיד לו מתי הימים הקריטים אבל זה לא עוזר כי הוא מרגיש. (כנראה בגלל שאני לא רגועה בעצמי).
מה עושים????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשלי
שלי פסטרנק כץ10/03/2010התופעה שאת מתארת מוכרת מאד.
לרוב, כשהסקס הופך מיועד מטרה באופן בולט ומכוון, אנחנו מאבדים מההנאה שבו.
דמייני מישהי שסובלת מאנורקסיה ומחייבים אותה לאכול את המאכל הטעים ביותר שניתן לדמיין אבל היא לא מסוגלת להכניס כלום לפה עד שאפילו המחשבה על אוכל גורמת לה להכנס לסטרס.
מה שבעלך חווה בהחלט מובן לכל הדיעות. בשונה ממך, שאת רק צריכה להיות מוכנה ולשכב, הוא אמור להגיע לזיקפה, להחזיק אותה עד לחדירה ולהגיע לפליטה. כל זה תוך כדי שהוא אמור להנות מכל התהליך אחרת הוא לא יוכל להתקיים. בהתחשב בעובדה שהוא גם אמור להתחשב בך תוך כדי, אפשר להבין מאיפה נובע הלחץ הזה שלא מאפשר לו לחוות פורקן.
גם התסכול שלך מובן לחלוטין. את עושה מאמץ, לוקחת תרופות ונכונה לקיים יחסים בימים המתאימים. אין ספק שמדובר בסיטואציה לא פשוטה, אך היא מוכרת מאד לכל אלו שאינם מצליחים להרות בדרך הרגילה. ואפילו עבור אלו שסתם מנסים תקופה ארוכה ללא הצלחה.
ומה הפתרון, את וודאי שואלת.
רוגע, רוגע, רוגע, רוגע, שלווה, שלווה ועוד שלווה. תשומת לב, אהבה ובטחון בדרך שבה אתם הולכים תוך כדי אמונה שלמה שלבסוף תצליחו במשימה.
אולי מהמקום שבו אני יושבת קל לי להגיד לשניכם להרגע ולא להכנס ללחץ אך בדיוק בשביל זה אני נמצאת כאן. כי מהמקום שבו את נמצאת עכשיו קשה לראות את האור שאני רואה מכאן.
לכן, אם גם ככה, הימים שבהם אתם אמורים להפגש לסקס הינם ימים מיועדים מראש, עשו לעצמכם מנהג נחמד. התחילו את החוויה משיחה נעימה בחוף הים, בבית קפה מחוץ לעיר, בבית לאור נרות וריח שמנים מענג. שימו מוסיקה רגועה ונסו להיות משוחררים יותר.
אתם לא יוצאים למלחמה אלא הולכים לעשות אהבה כדי להביא לעולם עוד אהבה....
ומחשבו על זה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)