מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סטראפאוןחובב חיות15/10/2007
מעוניין בבחורה לסטראפ בפעם הראשונה
משהי רצינית
נשוי 35 נאה
אשמח לפניות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאבי
16/10/2007שלום אבי, מעניין אותי לדעת - אם אתה יכול לספר לי ולשאר חברי הפורום (אני חושבת שזה יכול להיות מעניין) - איך ההרגשה בסטרפ-און. זה משהוש רוב הגברים לא חוו (ומן הסתם לא מוכנים לחוות...) אז קצת פתיחות לא תזיק כאן...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלבאדו-לינה
חובב חיות18/10/2007ההרגשה היא בדיוק כמו שלך
כמו בלונה פארק בגלגל ענק פעם למעלה פעם למטה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך אתה יודע מה אני מרגישה?
18/10/2007ובכל מקרה, התכוונתי יותר לקטע הנפשי והחוויתי ופחות לקטע הפיזי....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלבאדו-לינה
חובב חיות04/11/2007הי באדו
ההרגשה של שייכות התמסרות של נשלטות
היית בצד השני?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאבי
05/11/2007מעולם לא הייתי בצד השני. אם אתה שואל אם בא לי לנסות? האמת, לא כל כך. לא שאני מתנגדת לפאטיש שלך (אחרת איך הייתי עורכת פורום בנושא...), אבל אותי אישית זה לא מושך. תודה על ההצעה
חובב חיות05/11/2007באדו מה הסטיה החביבה עלייך?
קשירות? הצלפות? משחקי תפקידים?
או סתם מסיונרית או אולי להיות למעלה
האירי את עינינו
אבי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסטיה
05/11/2007חביבה עלי מאוד התנוחה שבה אני שוכבת מעל הגבר, אבל עם הגב אליו. זה כמו דוגי סטייל רק הפוך. החדירה ככה ממש עמוקה ומגיעה לי לכל מהקומות הנכונים.
סטייה? חלומות על בנות נחשב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאדו ברור בנות נחשב ובגדול
חובב חיות05/11/2007נחשב גם נחשב
אני גם אוהב להיות קשור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבי
יונה04/11/2007כאחת שחווה סקס ללא מעצורים.
וסליחה על הבורות שלי.
מה זה סטרפ און.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיונה יש לך מסנג'ר?
יותם04/11/2007אם כן תתחברי אלי [email protected]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיונה צרי קשר
רונן04/11/2007אני מעונין להרגיש סטרפ און מאישה מלאה בעלת גוף סקסי ולא צעירה
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליונה
חובב חיות05/11/2007הסטראפ הוא הלבשת איבר מסיליקון לאישה שחודרת לגבר
עושה לך משהו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)