מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אבר מין גדולאבי14/03/2010
אני מעלה בעיה
הכרתי בחור צעיר בן 20 אני בת 28
כאשר הגענו לקטע הוא התפשט ואני נחנקתי
אבר המין שלו באורך של 30 ס"ס ועבה בטרוף פשוט מבהיל
ניסינו להתעלס ואני לא מצליחה פשוט חרדה
למי יש רעיון איך להמשיך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זין ענק
יוסי15/03/2010מאמי,
את כנראה מפנטזת וראית הרבה סרטים כחולים
אין זין אנושי בגודל 30 ס"מ.
הכי גדול שנמדד היה 25 ס"מ.
אין זין אנושי שהוא מעל יכולת הקיבול שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאבי
שלי פסטרנק כץ17/03/2010לפני הכל אני רוצה להבין איך הגעת למסקנה שאיבר המין שלו מגיע ל30 סנטימטרים?
מדדת לו עם סרט מדידה או שזה מה שאמר לך הבחור?
בכל מקרה, אין ספק שאיבר גדול מדי יכול לגרום ללחץ וחרדה מחדירה.
מצד שני, איבר המין של האשה כשהוא מגורה, מתאים את עצמו בצורה אלסטית לכל גודל של איבר מין גברי - למעט מקרים מאד יוצאי דופן.
אם את אוהבת את הבחור ובאמת מעוניינת להמשיך ולהגיע לחדירה, השתדלי להאריך את משך המשחק המקדים כך שתתגרי מאוד, השתמשו בנוזל סיכה על בסיס מים כדי שהחדירה תהיה קלה יותר ובקשי ממנו לבצע את החדירה בשלבים ולא בבת אחת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)