מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- למומחים בלבדנמסיס15/03/2010
אני נשואה 4 שנים, אנחנו ביחד כבר 11 שנים מגיל צעיר. לאחרונה גיליתי כי בעלי נרשם לאתר הכרויות שמטרתו היא סטוץ חד פעמי רגיל (לא שזה משנה ...) והוא טרם נפגש עם בחורה ציין בפניה כי הוא מעולם לא התנסה בסטוצ'
אנחנו מצפים לילדנו הראשון, כאשר ברובו הייתי בשמירת הריון.
הוא תמיד מספר לי שהוא רוצה ריגושים, אני לא תמימה וידעתי שזה עלולו לקרות מתי שהוא אנחנו כאמור מגיל מאוד צעיר והוא נמצא במסגרת מאוד "מתירנית" הוא מספר לי מה חבריו עושים וכו'.. אבל לעולם לא שיערתי שיעשה כזה דבר ויפגע באמון שלי בו.
מה דעתכם? האם נישואי נגמרו?!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
דני16/03/2010נישואיך לא נגמרו דברי איתו על זה בפתיחות -
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלנמסיס
שלי פסטרנק כץ17/03/2010
את מתארת מצב לא נעים במיוחד ויחד עם זאת, לא יכולתי להתעלם מהדרך שלך לבטא את העצב והאכזבה על אובדן האמון. אני שומעת בין המילים אכזבה ותיאור מאד קורקטי של המצב.
הכתיבה שלך לא משדרת כעס או עלבון. יש בה משהו מאד בוגר שמלווה בשמץ של השלמה עם מצב נתון.
אני מצטטת " אני לא תמימה וידעתי שזה עלולו לקרות מתי שהוא אנחנו כאמור מגיל מאוד צעיר והוא נמצא במסגרת מאוד "מתירנית" מה דעתכם? האם נישואי נגמרו?"
אני תוהה מה את מרגישה כלפיו באופן כללי...?
יכול להיות שהפניה לריגוש מבחינתו נובעת כיוון שאיבדת את ההתרגשות והתשוקה אליו?
מה שלא יהיה לא מצדיק פניה שלו להכרות וסטוצים. מה גם שהוא לא פעל בחוכמה ולכן גם עלית על זה. את אוהבת אותו? מתרגשת ממנו? מה מידת הסקס שקיימת ביניכם? האם אתם חברים טובים מעבר לכך?
אני מציעה לך לשוחח איתו, לספר לו מה ראית ולהגיד לו מה זה גרם לך להרגיש.
שוחחי על הדברים ואל תשמרי בבטן. אל תמהרי להבין מזה שנישואייך הסתיימו. לא שוברים את הכלים כל כך מהר. אלא אם כן באמת התחתנתם אחרי 7 שנים רק מתוך הרגל כשלמעשה האהבה כבר מזמן לא גרה אצלכם יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תשובתך
ליאת29/03/2010ד"ר פסטרנק תודה על זמנך,
קראתי את מה שכתבתי ואת תשובתך.
אכן, אין בי כעס, אם כי אכזבה עמוקה, הכעס מופנה כלפיי, שכן אני מנהלת את הדיון הזה איתך ולא איתו. הוא הראשון שלי ואני שלו ויודעת שזה טבעי לרצות ריגושים וכו' והיו לנו עליות ומורדות אבל מעולם לא נפרדנו ידענו לדבר ואחד עם השני לפתור את זה.
אנחנו המון שנים ביחד, תמיד ידענו לדבר על הכל, אני מאוהבת בו כמו ביום שהכרתי אותו ויודעת כי הוא אוהב אותי (אני בטוחה שכמה אנשים יגחכו עכשיו..). ובגלל שאני אוהבת אותו אנ מוכנה לוותר עליו אם זה מה שהוא בחר לעשות, בלי כעס, בלי רגשות טינה. לכן אני לא יודעת מה לעשות עם זה.
חלק ממני רוצה לארוז תיק וללכת ולשאול אותו אייך יכולת? בשביל זיון לוותר עלינו?? אני יודעת שא זה יקרה אני לא חוזרת אין סיכוי.
וחולק אחר רוצה לא לוותר במיוחד בגלל התינוק שלי - איך אוכל להתסכל לו בעיניים מבלי שניסיתי להציל משהו?
ד"ר פסטרנ היקרה, מאיפה אני מתחילה ?!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)