מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מישגלים מרוביםtur15/03/2010
חבר שלי רוצה מיספר מישגלים בזה אחר זה,
כאשר בכל אחד מהם הוא גם גומר.
זה יכול להגיע גם ל5 מישגלים בלילה אחד.
האם הדבר עלול ליקרוע לי את הנרתיק???
חוץ מזה שזה מתיש אותי????????????????
תודה רבה
אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאור
ד``ר דניאל וטלמן16/03/2010אור שלום,
משגלים מרובים כמו שאת כותבת לא יקרעו לך את הנרתיק,אבל מדבריך אני מבין שהמינון מרובה מידי עבורך, ומכאו שהחשק והעניין בחלק ממשגלים אלו לא קיים ומכאן יתכן שרמת העוררות המינית שלך תהיה נמוכה, ללא סיכוך הנרתיק, מצבים אלו בהחלט יכולים לגרום לתחושה של צריבה וכאב.
את חייבת לדבר עם החבר שלך ולומר לו שהכמות של המין שהוא מעוניין היא יותר מידי עבורך, וזה לא הרצון שלך!
אני מקווה שהוא ישמע יבין ויתחשב ברצונותייך, במידה ולא הסיקי את המסקנות.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדר דניאל היקר
tur18/03/2010תודה על תשובתך,
אני כבר מרגישה שהוא הפך אותי לחפץ,
קשה לי לתפקד יום אחריי קיום היחסים ואני ממוטטת.
כמו כן-אני לא מגיעה לאורגזמה מחדירה,
רק מאוראלי,
והוא לא מוכן לעשות לי את זה...
מיבנה הנרתיק שלי קטן,
והדגדגן פנימי,
מה אני עושה במיקרה כזה??????????
ושוב תודה על ההסבר שלך
יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבנוס ף בירשותך...
tur18/03/2010אתה יכול להסביר לי איזה חיסון יש לגילי בת 34 מוירוס הפפילומה?
ואיך נידבקים בזה?
תודה ,אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאורית
ד``ר דניאל וטלמן20/03/2010אני לא רופא בהכשרתי ולכן ממליץ לך להתיעץ עם רופאת המשפחה או גניקולוגית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלTUR
ד``ר דניאל וטלמן20/03/2010אם החבר לא מוכן לעשות לך אורלי ולענג אות, אך כן מחייב אותך למין מספר פעמים מעבר למה שאת מעוניית, את צריכה להפרד ממנו!
שמונים אחוז מהנשים לא מגיעות לאורגזמה מחדירה, את בסדר גמור.
אין סיבה שתסבלי במין. נראה לי מדבריך שהבחור ממש לא מתחשב בך כלל.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
tur20/03/2010תודה רבה על תשובתך......
הבנתי הפנמתי...
אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)